слот машини на интернет

панел de seguridad дијамант казино

Гласини на спојување помеѓу секојдневно фантазија спорт оператори DraftKings и FanDuel се греење нагоре, вклучувајќи пријавени одлуката за комбинирани лице е менаџерска структура.Во петок, ESPN се изјасниле дека спојувањето на двете компании е "неизбежна", со јавни потврда се очекува во почетокот на оваа недела.На спојување, наводно, доби нов импулс по две компании " двојна $6m населби минатата недела во Њујорк јавниот Обвинител во текот измамен маркетинг практики.Во понеделникот, Блумберг објави дека страните одлучил дека DraftKings извршен ДИРЕКТОР Џејсон Robins (на сликата далеку десно) ќе доведе спои лице, со FanDuel извршен ДИРЕКТОР Најџел Eccles (од лево), кои дејствуваат како претседавач, додека компанијата одбор ќе биде составен подеднакво од двете компании.Сепак, компании очигледно не ја отфрли можноста за доведување на некој надвор exec за да служи како извршен ДИРЕКТОР.Други детали, како што името на новата компанија ќе работат во, или каде корпоративниот СЕДИШТЕТО ќе биде базиран, наводно, се ' уште се одлучи.Ниту една компанија е коментирање на гласини.Блумберг изјави дека се спои компанија би се повеќе или помалку веднаш да одат во потрага за повеќе инвеститор пари, играјќи на фактот дека пазарот watchers биле велејќи дека за некое време дека двете пари-подјармат компании е потребно да ги здружат силите со цел да се спречи уште појава на маркетинг војни што предизвика секој сајт да свират низ стотици милиони инвеститор средства минатата година во обид да се изгради удел на пазарот на сметка на другите.Тоа, рече, фактот дека комбинирана DraftDuel/FanKings би контрола и до 90% од Америка е DFS на пазарот може да доведе антимонополските watchdogs да ја воочи големината и црвени знамиња.Во саботата, Forbes' Марк Edelman сугерираше дека и министерството за Правда и на Федералната Комисија за Трговија, најверојатно, ќе сакате да се испита договор, кој, ако ништо друго, може да се инјектираат значително доцнење во друштвата свадба планови.Во прилог на пречки кои како DFS colossus ќе ви ги поставуваат новите пазарни учесници, Edelman сугерираше дека фактот дека Националната Фудбалска Лига, Националната Кошаркарска Асоцијација и главната Бејзбол Лига (mlb сите задржете сопственост на удели во DFS компании исто така, може да покани регулаторен надзор.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre слот машини на интернет.