хард рок казино seminole работни места

кога го прави сан pablo казино се отвори

Невада не може да биде коцкање нирвана што некогаш беше, но тоа е уште крал на планината, во НАС.Извештај од страна на Американската Игри Асоцијација генерирани да се утврди економското влијание на комерцијални казина за државите.Извештајот покажува дека Невада е рангирана на прво место во скоро сите категории, вклучувајќи игри генерирани приходи, број на вработени, плати, и бројот на казина, но станува збор за вториот Пенсилванија во даночните приходи.Камен-темелник на Државата беше само државата да ги надмине $1 милијарда на даночните приходи.Со користење на податоци од 2013, АГА извештај покажува дека Невада е $11.14 милијарди игри генерирани приходи е повеќе од три пати од $3.14 милијарди второто место Пенсилванија заработени во периодот.Доаѓаат во трета беше Њу Џерси и нејзините расклатени Атлантик Сити казина, кои објавено приходи од $2.87 милијарди долари хард рок казино seminole работни места. Nipping во Њу Џерси е потпетици се Луизијана и Индијана по двете држави заработил $2.43 милијарди и $2.33 милијарди долари во приходи, соодветно.На комбинирано $37.78 милијарди сите комерцијални казина заработени во 2013 година, речиси една третина (30.2 проценти) доаѓа од Невада.Во однос на вработување, Невада е 263 казина вработени 169,908 луѓе.На второ место беше Њу Џерси со 32,427 вработени, проследено со Мисисипи со 22,770, Луизијана со 15,706, и Индијана со 12,537 вработени.Невада е казина исплатените плати, во вкупен износ од $7.7 милијарди долари во 2013 година кога не sainsburys ослободување онлајн испорака слотови. Мисисипи дојде во втора со вкупно плати во износ до $831 милиони евра, надминувањето на Њу Џерси е $774.6 милиони фигура.Мисисипи плаќа своите работници за $56.4 милиони повеќе од Њу Џерси, и покрај ангажманот на речиси 10,000 помалку вработени од Градината Држава.Луизијана е рангирана на четвртото место на извештајот со $602.6 милиони евра во платите, а Пенсилванија доведува до опашката крајот на првите пет со $439.3 милиони евра во платите.Сепак, за даночните приходи, на прво место оди во Пенсилванија со $1.43 милијарди долари за целата година.Невада заврши на второто место во $903.4 милиони и Њујорк во третиот, кој заработи $877.7 милиони евра.Доаѓаат во четвртиот беше Индијана во $702.5 милиони со Луизијана во петтата со $587.5 милиони даночни приходи.Севкупно, сите на Америка комерцијални казина вработени 339,770 Американците и не-Американци, се плаќа комбинирано $13.44 милијарди долари во плати и генерирани$8.67 милијарди долари на даночните приходи.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre кога го прави сан мануел казино се отвори.