како да се укине казино авто исклучување pa

покер целосна прстен почетна страна табелата

Научни Игри потпиша нов партнерство со Nederlandse Loterij, холандската Национална Лотарија.Договорот ќе видите Научни Игри да им обезбеди на своите инстант игра нула картички на Лотарија за период од четири години.Инстант игри ќе се реализира преку Научни Игри на Зголемено Партнерство (SGEP), добавувачот е програма за управување со.Програмата користи податоци и анализи за управување со инстант портфолио на производот.Добавувачот има обезбедено холандски Лотарија со своите нула картички од 1994 година, транзиција кон својата SGEP во 2010 година како да се укине казино авто исклучување pa. Според Научните Игри податоци, SGEP придонесе за 28% раст во Лотарија е нула картичка продажба во текот на изминатите четири години и 98% раст од 2011.Постои опција за Nederlandse Loterij да го продолжи договорот на дополнителни четири години на крајот на договорот.Коментирање на нов договор, Џон Шулц, постар заменик претседател, инстант лотарија производи за Научни Игри, рече: "Ние сме чест што Nederlandse Loterij има доверено Научни Игри со својот инстант нула картички бизнис, и ние сме посветени на користење на нашите повеќе од 45 години искуство да продолжи со развивање на неговата размена на инстант портфолио на производот одговорно расте продажбата и профитот."Научни Игри во моментов се користи својата SGEP во партнерства со повеќе од 20 лотарии од целиот свет. како да се укине казино самоисклучување сингапур.