Asta казино spui ден хаг

она што е 2 4 граница покер

ЧИКАГО — А U asta казино spui ден хаг. судија во средата предлага казино оперативни единица на Цезар Забава Корп побара од своите родители приватната спонзори за пари за финансирање план за излез својата парничната $18 милијарди долари стечај.Аполон Глобален Менаџмент ДОО и TPG Capital Management ЛП формирана на Цезар казино холдинг компанија во 2008 година, откупот и на три групи се соочуваат со барањата на измама и со средства одземање од страна на доверителите на банкрот единица.Цезар, Аполон и TPG ги негираа тврдењата.Работната единица, Цезар Забава Оперативни Co., поднесе барање за Поглавје 11 за заштита во јануари 2015 година и има план за реорганизација што вели дека шарки на $4 милијарди евра придонес од своите nonbankrupt родител да ги намируваат доверителите' наводи дека тоа looted единица на премиерот казино и хотел средства пред стечај.Во средата, U она што е 11 во craps. Стечај Судија Бенџамин Goldgar рече кредитори беа прашани да прифати значително помалку отколку што се имаат во план, не се замислени пари доаѓаат од приватниот капитал групи она што е 100 пати шансите во craps. "Зошто треба да успешна реорганизација зависи од придонесот од КЕК сам?" Goldgar праша на месечна претрес во U она што е 2 4 граница покер. отворена постапка за Стечај Судот во Чикаго.Аполон и TPG одби да коментира.Единицата неодамна побара Goldgar да се прошири прекин на милијарди долари тужби текот на долг гаранции од неколку bondholders против родител, додека тоа го прави последниот-ров обид да се спогоди со holdout кредитори.Адвокатите на банкрот единица тврдат дека правна акција против родител може да ја загрози родител е финансирање за реорганизација план и сила за тоа во стечај, како и.Судењето за тоа дали да го запре тужби против родител е закажан за Август најдобрите казино во ruidoso nm. Во поднесување претходно во средата, CEC рече тоа беше постигнат договор за регулирање на една од четирите bondholder тужби.Извештај од независен истражувач во Март рече дека КЕК и својот приватен капитал поддржувачи кои може да се соочи до $5.1 милијарди долари во законски барања, додека помлад кредитори имаат рече дека тие имаат побарувања во вредност колку што е $12.6 милијарди долари.Ако Цезар' реорганизација план е потврдена, тоа би ослободување тврдења против приватната спонзори и нивните директори најдобрите казино во сакраменто ca.

"Сепак, колку што знам, ниту еден од оние партии придонесува, колку пара под планот," Goldgar рече.На Цезар родител, исто така, ќе победи изданија како дел од тековниот план за реорганизација, која е поставена за судење во јануари..