зора на титаните остаток слотови

покер турнир

Кинеската влада во Пекинг нареди телеком компании да го блокира пристапот со виртуелни приватни мрежи (VPNs), како што тоа се обидува и да ја поткрепи "Големиот Ѕид," веќе значителни програма на домашните интернет регулирање и цензура.Според Bloomberg, владата има нареди на локалните услуги, како China Mobile, China Unicom и Кина Телеком да се забранат сите поединци од користење на виртуелните приватни мрежи по 1 февруари зора на титаните остаток слотови. Во Кина, интернет сервис провајдерите се стремеа се правно одговорни за нивните клиенти се спроведат се смета за одговорна за сајтови тие пристап зора на титаните го отклучите остаток слотови. VPN е да им овозможи на корисниците да ја прикријат нивните локации со рутирање ги на приватни мрежи во странство преку шифрирана "тунелот." Некои Кинески коцкари на копното ги користите за да пристапите до online игри сајтови лиценцирани друго место, како што е решен сајтови кои се насочени на копното Кинески најчесто се блокирани од страна на интернет провајдерите.Но не се исклучиво за ограничување на граѓаните пристап до онлајн коцкање.Кина има интернет цензура програма која е поочигледна и технолошки напредни од која било друга земја во светот.Не само што го блокираат сајтови, кои можат да бидат критички на владата или може да се користи како платформа за критики, но тоа, исто така, рутински се следи на интернет пристап на поединци.Во 2013 година тоа беше објавено дека земјата е "интернет на полицијата" зедоа учество во работна група од околу 2 милиони луѓе.Забранети сајтови кои вклучуваат меѓународни вести сајтови, социјалните медиуми платформи како Facebook и Twitter, па дури и на Википедија, која падна фаул на владата во 2015 година, по што започна со користење на HTPPS шифрирање што го направија да биде невозможно да се селективно censor.Во јануари, Кина најави crackdown на "неуредно" интернет активност и известени интернет провајдерите за својата намера да се стега долу на виртуелните приватни мрежи бисер реката казино. "Во последниве години, со брзиот развој на информации за мрежата технологија, cloud computing, големи количества на податоци и други апликации, Кина пристап на Интернет, услуга на пазарот се соочува со возбудлива можност за развој, но знаци на неуредно развој, исто така се појави, обезбедување на итна потреба да се поправи норми," тој рече.Владата предупреди телеком индустријата за тоа, со цел да се "промовира здрава и уреден развој," Министерството за Индустрија и информатичката Технологија се оддаде на "национално ниво расчистување на Интернет мрежата пристап до услуги на пазарот." Во април, Кина Јавна Безбедност Министерот Guo Shengkun повика на зајакнување на меѓународната соработка во борбата против нелегалното коцкање и вети строги казна за оние промовирање на прекуграничната коцкање, вклучувајќи онлајн коцкање.Сите форми на коцкање се нелегални на Кинески копното, со исклучок на државата-кандидира благосостојба и спортски игри на среќа. покер турнир.