60 минути приказна за коцкање

голема победа казино мо apk преземете

Перу, пратениците би можеле наскоро да го одобри законот со кои би ја легализира спортски коцкање во земјата.А бил воведен од страна на Percy Eloy Alcala Mateo на Fuerza Популарната партија се обидува да го отвори патот за Peruvians да учествуваат во повеќе популарни игри на пазарот.На сметка, Сметка 3397/2018-CE, веќе беа презентирани на Конгрес за разгледување.Законодавната парче опфаќа низа на теми поврзани со спорт коцкање.Во потег што ќе го направи спортски коцкање оданочуваат по истите линии како казина и игри на среќа, sportsbooks ќе мора да плаќаат месечна данок од 12%, со што ќе се пресметува од разликата помеѓу она што беше донесена од страна на sportsbooks и она што беше исплатени.Во моментов, sportsbooks работат во земјата, но не се донесе.Како што беше истакнато од страна на Луис Фелипе Cornejo, генерален менаџер на Sportimba.com, спортски коцкање оператори што само плаќаат данок на доход и, за својот дел, дополнителни 12% што е прифатливо, како тоа ќе донесе даночната стапка е во согласност со она што се гледа во други земји 60 минути приказна за коцкање. Cornejo додаде, "не мислам дека оваа мерка ќе влијаат врз играчите награди.Ако беше за влијанието на компаниите, ние би добиле ист приход и трошок ќе биде повисока.Но, тоа е податлив данок." Законот, исто така, ќе се обезбеди јазик за да се утврди каде sportsbook може легално работат, гаранции мандат да ги покрие исплати и казни за прекршоци.Додека поголемиот дел од сметката компоненти се согласна со оние во спортската коцкање индустрија, постојат неколку леплива поени.Законот сака да се утврди дека сите sportsbooks плати гаранција за еквивалент на US$166,210 да се покрие исплати, која некои сметаат дека е премногу висока 60 минути вечерва круна казино. Cornejo препорача дека гаранцијата се намали на една третина од предложените износ.Тој тврди, "Ние не се во несогласност со гаранција, но таа е висока.Ако лентата е поставена многу високо, тоа ќе го погоди формално коцкање куќи и неформалниот оние што ќе остане нелегално." Постојат помеѓу 20-25 sportsbooks во моментов работат во Перу, или преку интернет или во физички простор.Индустријата ги прибираат значителен износ на вниманието во текот на последните пет година и многу се очекува дека Перу може да се види голем раст во наредните години.Вели Cornejo, "Некои големи меѓународни обложување куќи се чека за регулација да се направи, службеното лице во Перу да пристигне во нашата земја." Целата сметка, шпански, може да се најде тука (во pdf).Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre 60 спречи слот кука и да си одат.