гран казино де сиудад реал sl

секое казино отворена во онтарио денес

На LaunchPad се поставени за да обезбедат повеќе структурирана поддршка на коцкање start-ups, во Exellence во iGaming (EiG) 2015 година, да се одржи во Берлин на октомври 20-22.Од неговото лансирање во EiG 2008 Година, Start-Up LaunchPad стана постојана функција во Акција водечките iGaming настан во Европа.Форматот беше тогаш да се донесе Акција е НИ соочува шоу, GiGse во Сан Франциско, CA, каде што се црпи од градот инвестиции и технологија атмосфера гран казино де сиудад реал sl. "На LaunchPad сега стана камен темелник на иновации,' вели LaunchPad е Стол и start-ups' ментор Мелиса Blau секое казино отворена во њу џерси. "GiGse 2013 финалист BlueBat Игри неодамна беше купена од страна на Novomatic, GiGse 2013 победник Imperus (тогаш ИЗИДА Лабораторија) стекнати Diwip Технологии во US$100 справи и EiG 2013 победник, Елемент Бран, сега се еден од поуспешните мобилни решенија, услуги на секторот.Мислам дека тоа е безбедно да се каже дека успехот на своите финалисти само покажува колку е влијателен тоа е во воведување на start-ups, да пошироката гејминг заедница." Покрај тоа, EiG 2014 победник, Свежи 8 Игри, има серија од голема важност партнерство се занимава уште од нивното појавување на LaunchPad во Берлин.Андреј Sharland, Свежи 8 Основач и MD рече дека Вебсајтот беше инструментална во дозволувајќи им на компанијата да ги покажат своите персоналните екранот платформа за спортско обложување индустрија секое казино отворена во ново мексико.

"Да се биде во предниот дел на таква влијателна група на iGaming донесување на одлуки и инвеститори помогна и двете се справи проток и инвестиција за да се достигне.Ние сме во потрага напред за споделување на нашиот напредок во EiG 2015 година", додава Sharland.Помалку од четири месеци откако беше крунисан како победник на GiGse Целосно Gaming Start-Up LaunchPad 2015 година, спортски analytics компанија numberFire е купена од страна на фантазијата спортски гигант FanDuel. "Тоа е дека учинокот дека убеден GamCrowd да партнер со Акција, на Вебсајтот на организаторите, да се обезбеди повеќе структурирана поддршка на коцкање start-up прозорци кои повеќе од другите потребни информации за финансирање, лиценцирање и промоција", рече GamCrowd е извршен ДИРЕКТОР, Крис Север. "Ние сме во потрага напред за оваа година Вебсајтот одвива во EiG во Берлин на 22 октомври.За повеќе информации посетете ја нивната веб-страница во https://www.eigexpo.com/ или да кликнете овде за да се регистрирате.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre секое казино отворена во онтарио денес.