данок на отпис коцкање загуби

езерото пауел слот кањоните мапа

предлог Сингапур закон, познат како Далечински Коцкање Сметка, беше воведено на градот-држава парламентот во понеделникот.Ако се одобри, законот ќе одеднаш се регулира онлајн коцкање во Сингапур, додека најмногу outlawing обезбедувањето на таквите услуги да Singaporeans.пронаоѓач предложеното законодавство, далечински коцкање ќе се однесуваат на коцкање преку Интернет, телефон или било која друга платформа која овозможува комуникација помеѓу коцкари и коцкање промотори.т Казино Регулаторно тело семинар во Мај 2013 година, со сигнален владата е намерата да се регулира онлајн коцкање активност, S Iswaran, Министерот на Премиерот Канцеларија, рече: "Онлајн коцкање е нова и потенцијално повеќе зависност вид на коцкање, со поголем пристап на младите и ранливите." Г-дин Iswaran е, исто така, Втор Министерот за внатрешни Работи. данок на отпис коцкање загуби.