е четирите ветрови казино вклучена отвори

како да се игра покер 2 лица

Во септември, расклатени Macau junket инвеститор Iao Kun затворени три VIP соби во специјалниот административен регион.Во две од просториите се наоѓаат на Галакси Забава Група (GEG) својства; една во StarWorld и други во Галакси Макао.Истиот месец GEG издадени писма до Iao Kun поврзани промотори Пееше на белите Дробови Игри Промоција на Компанијата Ограничен и Пееја Heng Игри Промоција на Компанијата Ограничен прашуваат двете компании да ги отплатат линии на кредит во износ до HK$312 милиони денари (US$38.8 милиони денари).Според декември поднесување на Nasdaq Берзата, барем една од компаниите кои биле повикани пред Macau е Суд од Прв Степен, за да одговорите на молба од страна на Галакси да се прогласи компанијата банкрот.Во тоа време, Iao Kun напиша во нивните акции поднесување дека, "линии на кредит за Пееја Heng и Пееше на белите Дробови се гарантира од страна на Г-дин Лам или Г-дин Vong и се обезбедени од страна на нивните лични проверки и депозит платени од страна на Г-дин Лам," се однесуваат на друштвото, претседател и главен извршен директор е четирите ветрови казино вклучена отвори.

"Компанијата има ангажирано советник во Макао да се справи со ова прашање и да се брани тужба против Пееја Heng и Пееја бели Дробови" на поднесување додаде.Оваа недела Судот ја прогласи Пееше на белите Дробови Игри Промоција Co Ltd банкрот и на Март 22, изјави доверителите да ги направат своите побарувања во рок од 45 дена.Нема одлука се уште не е објавена за Пееја Heng Игри.Во почетокот на Март оваа година Iao Kun најави дека иако тие ќе останат со фирмата, Г-Lam и Г-дин Vong имаше оставка од нивните извршни позиции со Лам преземање на обврските на главен маркетинг директор и Vong да се пресели во позиција на главен оперативен директор.Компанијата бил тешко погоден од Пекинг е crackdown на junket оператори и фирмата започна процесот на диверзификација.По обезбедување на junket операции во Австралија во Мај 2015 година, минатата јуни фирмата најави дека ќе земе 96.23% удел во Bloomberry/Solaire Златното Луксузни да се стекнат Jeju Сонцето Hotel & Casino во Jeju, Кореја.Во октомври, компанијата најави дека беше реструктуирање на работењето, како и затворање на четвртата сала во L'Arc Макао.На Jeju договор беше одложен додека Iao Kun remarshalled своите сили и компанијата furthered диверзификација со стекнување на софтверска компанија за развој.Откако еден од најважните junket промотори во Макао со пет соби во работата, вклучувајќи и еден во Песок Cotai и помала сала во Ле Кралски Лак, Пекинг е железна тупаница има гмечи на мерливи дел од животот надвор од компанијата, основана на приливот на Макао VIP игри во 2007 година, како претседател Xi Jinping се обидува да ги искорени сите вистински и смета игри неправилности и нерегуларности е четирите ветрови казино 18+. Iao Kun е последниот бастион во градот е ВИП игри соба во Градот на Соништата Макао. е четири правец на казино во нови бивол ми отвори.