најдобри спортски коцкање сајтови reddit

казино блиску до blackwell оклахома

На WSOPE £10,300 главниот настан започна во Лондон вчера, а по ден 1а не е јасно Parisien се чувствуваат меѓу лидерите со Arnaud Mattern, Никола Леви, Almira Skripchenko и Pascal LeFrancois сите градење шест-слика купишта, и овој беше и покрај Mattern земање на крајот погоди од Huck Семе во 65,000 чип тенџере.Што се однесува до домашните талент оди, последните победник на WPT Лондон, Џејк Коди, во еден момент имаше изградено околу 50.000 чипс, но се најде долу на помалку од неговата почетна магацинот до крајот на 300/600/50 ниво.За разлика од францускиот контингент и Monsieur Коди, Тимот на Full Tilt биле добро застапени меѓу 137 играчи регистриран на ден 1a.Ова значи дека ако друг 225 регистрирате 2007/8 присуство рекорд нема да биде скршен.Во моментов барем 79 играчи ќе се вратат за 2 Ден, Никола Леви pinching чип води од Mattern во последните неколку раце, Леви на речиси 150,000 Ден 1b ќе види сака на последните хривнија победник на Фил Ivey и Daniel Negreanu се приклучи дом-одгледува омилени Нил Channing и Џејмс Akenhead да се битка за место во ден 2, а последна шанса да добијат своите раце на WSOPE хривнија за оваа година.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre најдобри спортски коцкање сајтови reddit.