школки казино побрзо карпести тестирање

различни видови машини за коцкање

Јужна Африка Министерството за Трговија и Индустрија, најави дека тоа е поставено на маса измени и дополнувања на Националните Коцкање Акт кој ќе влијае врз многу аспекти на земјиште коцкање сектор школки казино побрзо карпести тестирање.
InfoPowa читатели ќе се потсетиме дека онлајн казино, бинго и покер коцкање е во голема мера се забранети во земјата, со исклучок за коњски трки, игри на среќа и ограничени спортски обложувања.Работата на Националните Коцкање и Дополнување на Законот е во тек во текот на изминатите две години, како и актуелните предлог е дизајниран да ги воведе построги протоколи и прописи.Меѓу предлозите се одредбите за пренесување на регулирање на сите влогови на националната лотарија, странски лотарија лотарија резултати и спортските базени на Националната Лотарија Комисија; забрана на куче трки и игри на куче трки; барањата кои се однесуваат на широка основа црна економското зајакнување, особено во однос на доделување на лиценци; и можноста за посилно коцкање рекламирање и промоција прописи.Со измените и дополнувањата, исто така, посебно се забранува финансиски и обработка на компании од обработка на било коцкање трансакции за операторите кои не се овластени и лиценцирани, и да ги предупредат punters дека ако тие се фатени коцкање преку нелиценциран оператори што тие ќе имаат добивки беа конфискувани и изгубени за Националната Коцкање Регулаторот.Ова тело, исто така, ќе биде задолжен за одржување на регистар на незаконското коцкање оператори за да се обезбеди дека таквите нелегални оператори се забрани добивање на Јужна Африка лиценцирање за пет години.Види Министерството е најава тука: https://www.gov.za/sites/default/files/41787_gon742.pdf Infopowa вест е главен на Casinomeister вестите од 2000 до 2019 школки казино плачат за мене. Брајан Cullingworth беше главен автор, соработник, и беше еден од повеќето видни лица имам некогаш познат вклучени во онлајн казино индустријата.Првпат се сретнаа во јануари 2001 година во МРАЗ во Лондон каде што се забележани него ќе говорница да кабина интервјуирање онлајн казино, софтвер и лиценцирање надлежност претставници.Брајан беше, исто така, силно се вклучени со нашите форум како "Jetset", тој беше ангажиран како неформално консултант да eCOGRA, на ОПА, и беше играч застапник кој учествувал безброј оштетениот играчи со своите конекции за да индустрија луѓе.Тој, исто така, објави "Казино Предупредува" преку Infopowa вести за прилично голем број на години.Овие може да се најде во нашите вести архиви.Неговото заминување во февруари 2019 беше мрачен ден за нас.Тој засекогаш ќе биде пропуштен. различни видови на коцкање онлајн.