казино на начин да се banff

казино места во северниот дел на невада

Пребројувањето на аналитичарите на Рејтинг Фич Услуга како предвидување 2016 година да биде стабилна средина за повеќето U казино на начин да се banff.
игри оператори.Неколку казино отвори планирани се што може врвот на скали во заситени игри пазари.Дискреционо трошење од страна на потрошувачите останува на upswing.Компании оседла со големите долгорочен долг — ова не вклучуваат Цезар Забава Корп — да се преземат неопходните чекори за решавање близина на рок на доспевање преку рефинансирање напори и други средства.Тоа не е да се каже, меѓутоа, казино бизнис е да се врати на halcyon дена на месечна двоцифрена игри приход се зголемува казино места во северен мичиген. "Ние се тврди дека долгорочните перспективи за раст на индустријата остане еднообразен," Алекс Bumazhny, Фич директор на игри, сместување и слободно време, напиша во рејтингот на служба 2016 година outlook за U. игри казино места во северна аризона. Bumazhny рече: "секуларна headwinds" loom на хоризонтот, по една година што видов казино приходи имаат корист од ниска бензин цени да се зголеми вработување броеви.Помладите казино клиенти не се толку заинтересирани во казино-врз основа на коцкање, како бебето boomers, Bumazhny напиша.Други игри-ориентирана алтернативи и можности за забава, како што се социјална казина, онлајн игри на среќа и размена на инстант лотарија, се грабање на вниманието на потрошувачите и нивните паричници казино места во северниот дел на невада. "Овие headwinds ќе влијаат слот-ориентирана регионални оператори и слот добавувачи повеќе од простор-богат, да се впуштат во стилот на казината," тој рече. банка на пријателство покер.