каде може да се изнајми craps табела

висок удели коцкање 2021 мем

Скаут Игри го објави својот Q1 2021 извештај, што покажува квартален приход се зголеми 54% од година-over-година да SEK13.4m ($1.61 м).Својот оператор за тргување индексот, кој го прикажува количеството на клиентот активност, се зголеми на 2,652 од 1,004, порастот на 164%.Во меѓувреме, EBIDTA беше SEK -15.0 m во однос на 2020 година е 11.7 метри, но крајниот резултат се подобрени од SEK-9.8 m да SEK-9.3 м.Заработка по акција беше, исто така, негативно, како што изнесуваше на SEK -0.5.Во текот на првиот квартал на компанијата постигнаа договор со AB Trav & Galopp, ATG.Како дел од договорот, фирмите се согласија да започне Скаут Игри на секојдневниот фантазија спорт производ на ATG.se.Скаут Игри вели мека лансирањето би можело да се случи во вториот квартал од 2021, додека "пошироката маркетинг" push се очекува во третиот квартал, на време за почетокот на англиската Премиер Лига.Скаут Игри извршен ДИРЕКТОР, Андреас Ternstrom, рече: "Ние продолжуваме да се изгради Европската фантазија спорт на пазарот на брзо темпо.Ова првенствено е илустрирано со Скаут Игри е Оператор Индекс, кој го мери основните клиент активност."Приходите зголемена за 54% на SEK 13.4 м во текот на првиот квартал.Во согласност со нашата стратегија за раст е управувано од страна на комбинација на нови започна со B2B клиентите, зголемување на цената на дрвата и раст во основната активност.И покрај растот, ние сме само на почетокот на воведувањето на Фантазија Спорт во онлајн игри на пазарот во Европа."По четвртина заврши, спортски забава на услуги внесени во софтвер договорот за лиценца со германскиот оператор Interwetten каде може да се изнајми craps табела.

Interwetten се надева да ги започне Скаут Игри е предвидување игра за ова лето е на Еуро 2020. каде може да се изнајми казино табела.