покер турнир кан palm beach

како да креирате своја сопствена слот машина

Планирано потег од страна на Британска Колумбија Лотарија Корпорација (BCLC) на лиценца втор казино за поголема Викторија го привлече протести од локален политичар кој верува областа на 344,630 луѓе е веќе во сатурација точка.Дејвид Screech, градоначалникот на Викторија предградие на Приказ на Кралската, кој е дом на областа е само постојните казино, изјави дека тој не верува на тврдењето од BCLC дека постои $45 милиони евра во неискористен игри приходи во регионот и ги повика на регулаторот за да го откажете процесот на доделување предлог за вториот лиценца.Градоначалникот на населбата од 2014 година, Screech изјави дека седум локалните заедници, вклучувајќи Sooke, Langford, Приказ на Кралската, Colwood, Esquimalt, и Висорамнини се има корист од постојните Видите Кралската Казино, која е 20 минути возење од центарот на градот Викторија и нуди 600 слотови заедно со низа на маса игри.Тој тврди дека предложениот лиценцирање потег веќе доведоа до Приказот на Кралската Казино поништување на планови за инвестиции кои би можеле да бидат вклучени нов театар за Westshore место.Градоначалникот дополнително се повикани на BCLC да се пушти на пазарот на оценување го врши пред распишување својата намера да се лиценца втор казино, но овој е rebuffed од регулаторот поради извештајот наводно содржат 'комерцијален' информации покер турнир кан palm beach.
"Ние би сакале да видите оправдување тие ќе се претстават дека постои $45 милиони евра во неискористен игри приходи на јужниот остров, бидејќи ние едноставно не веруваат во тоа," Screech кажал на ПС како да креирате своја сопствена онлајн казино. "Јас мислам дека тие имаат одговорност.Тие се јавна корпорација или Круна корпорација и тие треба да бидат ослободување дека информации за нивните акционери." За својот дел, BCLC изјави дека тоа ќе биде средба со Screech насамо да разговараат за неговиот опозицијата, додека во која се наведува дека локалната самоуправа, во согласност е да се неопходен предуслов без разлика на тоа која област е одбран да биде домаќин на ново место. како да креирате свој веб-страница коцкање.