Blackjack marina on mark twain lake

кога е presque isle казино отворање

Велика БРИТАНИЈА Труд Партија ќе назначи нов народен правобранител за да ја надгледува коцкање индустрија, под претпоставка дека партија победи на следните општи избори.Во понеделникот, Гардијан објави дека Трудот Партија заменик лидер Том Вотсон планирани говор на Демонстрации thinktank во која тој ќе јавно повик за создавање на нови коцкање правобранител за да се обезбеди поголема заштита на потрошувачите.Вотсон (на сликата), наводно, планира да се каже дека Трудот ќе се стави крај на "нејасни термини и услови, недостаток на транспарентност, недостаток на рамка," од кои сите Труд верува дека се "подгреаја од предаторски бонус нуди." Вотсон план вклучува нови трио на коцкање индустрија надгледувачи, со нови правобранител се приклучи на велика БРИТАНИЈА Коцкање Комисија (UKGC) и Националната Здравствена Служба (НЗС) за да се обезбеди велика БРИТАНИЈА коцкање оператори се работи праведно со своите клиенти, а минимизирање на потенцијалните штети предизвикани од страна на нивните производи.Вотсон, наводно, се верува дека постојната поставеност на UKGC, Советодавниот Одбор за Побезбедно Коцкање и индустрија-финансиран GambleAware добротворна организација воопшто не беше сечење тоа, бидејќи вклучува "на overstretched регулаторот, е доволно финансирано комесарот за користење на доброволни придонеси, и не постои формална регрес за заштита на потрошувачите, без формално интеграција со НЗС." Вотсон, исто така, се планира да се каже дека сегашниот систем на надзор охрабруваат "валкани занимава" помеѓу операторите и оштетениот клиенти со цел да се обезбеди UKGC не се свесни за проблемите.На 2018 истрагата од страна на Гардијан тврди дека букмејкер Ladbrokes имаше бара жртви на кражба од страна на еден од нејзините клиенти да знак nondisclosure договори, со цел да се добијат своите пари назад.На UKGC подоцна издаде предупредување до операторите во врска со ваквите backroom се занимава.За години, на Труд, ветил дека построги надзор на коцкање сектор ако гласачи се врати на партијата на власт.Овие промени кои ќе вклучуваат (но не се ограничени на) забрана на коцкање рекламирање и спонзорство, задолжително финансирање на проблемот коцкање програми и целосна забрана на користење на кредитни картички за финансирање на коцкање сметки.Минатиот месец, со Brexit хаос прави предвремени општи избори се појавуваат се повеќе шанси, Вотсон и предложи донесување на секоја велика БРИТАНИЈА-лиценцирани онлајн коцкање оператор додадете за својот престој, со цел да разчиствате било оператор чии активности се падне краток за Труд стандарди.Трудот е повик за народниот правобранител донесе мешани реакции од Побезбедно Онлајн Коцкање Група (SOGG), а нови не-за-профит дека ја има поддршката на оператори, како што се GVC Стопанства blackjack marina on mark twain lake. SOGG campaigners Адам Bradford и Дејвид Bradford нарекува Watson е предлози "интересни" но "не значителни доволно за да се заштитат ранливите коцкари." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre кога е presque isle казино отварање на врати.