како да работат неговиот ум на покер

она што не ти се јавам 4 аса во покер

Холандската Игри Орган, Kansspelautoriteit (KSA), има само најави дека тие ќе бидат наметнување на построги ограничувања за онлајн казина и коцкање оператори кои се насочени играчи од Холандија илегално, особено малолетните лица од областа.Соопштението беше објавено на нивниот официјален веб-сајт како предупредување за оператори и содржани коментар од Henk Kesler, Заменик Претседателот на KSA, кој рече дека тоа беше толерира, да се обезбеди на малолетните лица со пристап до таквите страници.Соопштението беше објавено на нивниот официјален веб-сајт како предупредување за оператори и содржани коментар од Henk Kesler, Заменик Претседателот на KSA, кој рече дека тоа беше толерира, да се обезбеди на малолетните лица со пристап до таквите страници.Онлајн коцкање реформите кои се во изработка од минатата година во земјава.Според сегашниот закон, онлајн коцкање е сеуште нелегална во Холандија, но оператори имаат развиено околини за да се законските одредби, кои Игри Орган планови за сега да го искорени.Досега, на KSA имаше воведе нови маркетинг ограничувања на локалните медиуми куќи и рекламни канали во февруари минатата година со кои се забранува од нив, промовирање на нелегално коцкање оператори, но сега е преземање на понатамошни чекори за да се обезбеди почитување и заштита.Според ажурирање, Орган е сега бара оператори надвор од земјата за да го блокираат сообраќајот доаѓа од холандски IP адреси и да престане со обработка на трансакциите на банките во земјата.На KSA е надевајќи се да се стави крај на пренасочувања од локалните .nl адреси за да .com веб-сајтови, но исто така, ќе се задржи за затворање на очите на оператори кои специјално целна холандски играчи преку наредниот период.На KSA истакнува неколку дефиниции на "таргетирање" на нивниот веб-сајт, вклучувајќи и користење на имиња на домени кои се обично холандски, како "црвено-бело-сина" казино, или слично, како и оператори кои користат холандски елементи како дел од нивната веб дизајн или имаат "обично холандски" бонуси.Почнувајќи 1 јуни, ако некој онлајн оператор е да бидат фатени при кршење на овие упатства, вклучувајќи блокирање на IP адреси и обработка на локална банка плаќања, тие ќе се стави на KSA е црната листа и на тој начин го загуби правото да аплицираат за официјални лиценца, треба да владата одлучи да се регулира онлајн коцкање индустрија. како да работат неговиот ум на покер.