оаза на морињата казино

significato ди цена он казино del diavolo

Во надградба на инвеститори, Олимписки Забава објави 2.2% од година на година се зголемува во неговите приходи во првите шест месеци од 2018, генерирање на вкупната сума на €106.6 m ($140.5 м).Во однос на вториот квартал период во 2018, бруто игри на приходите пред оданочувањето порасна на €54.2 m, од €52.8 м годината пред тоа.Групата пријавени на EBITDA на €21.7 m за последните шест месеци, за 3,7% зголемување на 2017 е €20.9 м.Вкупно игри на приходите пред игри даноци генерирани €95.5 m, whilse други приходи составена €11.2 метри на Олимписките е консолидираната продажба приходи во текот на последните шест месеци.Групата, исто така, објави зголемување на неговата вкупна нето добивка, во износ до €14.7 m во текот на последните шест месеци во споредба со €12.6 м минатата година.Според олимписките Игри финансиски извештај, групата го видов поголемиот дел од своите приходи доаѓаат од своите операции во Латвија која totalled €33.4 m, а за 0,5% зголемување на минатата година пријавени €33.2 м.Олимписките во моментов имаат 115 казина во работењето низ Естонија, Латвија, Литванија, Словачка, Италија и Малта, два помалку од операторот имавме минатата година во 2017. оаза на морињата казино.