како да се пријавуваат данок на казино добивки

покер масата делови и потрошен материјал

Groupe Cogit, наводно, била дадена дозвола да се донесе првото казино да француска Гвајана и тоа е сега со надеж дека ќе биде во можност да се започне со работа на привремена коцкање објект во Јужна Америка територија пред крајот на 2021 како да се пријавуваат данок на казино добивки. Според петок извештај од G3Newswire, Groupe Cogit веќе работи четири казина во неговата родна Франција, додека дополнително се одговорни за две места едни на острови на Карибите Martinique и Guadeloupe.Тоа доби 18-годишна лиценца за својата Guianan потфат, но сега мора да почека за официјална согласност од надлежност е Министерството за Внатрешни работи и Советодавниот Комитет на Казино Игри, пред да дојдеме во тек.Привремени потфат: Треба да го примите овие потребни дозволи, Groupe Cogit наводно откри дека има намера да се отвори привремена за казино што го очекува ќе придонесе некои €200,000 ($220,500) до локалните даночни каса секоја година благодарение на годишен обрт кој би можел да достигне до €6 милиони ($6.6 милиони денари).Безбедна наследник: Од тука, операторот детални дека тоа е надеж дека ќе биде дадена дозвола од страна на крајот на 2023 да се трошат околу €30 милиони ($33 милиони денари) со цел да се премиера постојан казино на 3.7-акра парцела на земјиште што се наоѓа на периферијата на главниот град на Cayenne.Тоа наводно објасни дека ова повеќе траен место би функција на бар и ресторан, заедно со 460-седиште театар и може да креда до годишни приходи од околу €11 милиони ($12.1 милиони евра) да придонесе за €1.2 милиони ($1,3 милиони) во даночната секоја година.Профитабилен проект: G3Newswire се изјасниле дека Groupe Cogit предвидува дека неговата постојана казино во француска Гвајана на крајот ќе рекорд годишни приходи од околу €26 милиони ($28.7 милиони евра), што економска проценка на влијанието од Франција за Развој на Туризмот, Агенцијата прогласен ќе местото на објектот 'во првите десет француски казина во однос на прометот.' покер масата за изнајмување во мумбаи.