слот машина ткаенина од дворот

малку реката казино слот исплати

за baccarat – маса игра на избор за Кинески и другите Азиски коцкари – скокна 52.5 проценти од година на година во јануари во Лас Вегас Лента казина.Таква победа за baccarat – износ на пари задржани од казина по плаќање на награди – е US$154.7 милиони евра во текот на месец.accarat тома беа до 44.3 проценти од година на година, со се одржи во 17.1 проценти за месец, околу 92 основа поени година на година.accarat беше најголемиот придонесувач во Лас Вегас игри во Дресот на приходите во јануари, сметководство за 25.4% од вкупно игри на приходи за тој месец.ggregate табела победи на Лас Вегас Лента се прошири со 22.2 проценти од година на година, за да НИ$334.6 милиони евра во јануари; слот приходи се зголемени за 6.1% на US$274.3 милиони долари, покажаа официјалните податоци слот машина ткаенина од дворот. Лента приходи беше до 14.4 проценти од година на година наспроти нашата +6,4 проценти прогноза, како резултат на Кинеската Нова Година да се премине во јануари", рече аналитичари Карло Santarelli и Дени Valoy на Дојче Банка Хартии од вредност Ад.nalyst Јован Декрет на брокерска Унија Игри Истражување ДОО изјави дека јануари раст во приходите од Лас Вегас Лента се случи "и покрај неповолните календар во јануари дека имаше два помалку викенд дена од претходна година" малку реката казино слот машини. Тоа, рече, на Лента не се има корист од промената во Кинеската Нова Година во јануари оваа година, додека жители на пазарот видов поголем од нормално прелевање на слот колекции во декември, како новогодишната слета на сабота," рече Г-дин Декрет во една белешка, во вторникот. малку реката казино високи ден.