е коцкање оданочуваат во малезија

jogadores де покер mais ricos не mundo

Онлајн казино софтвер програмер, SkillOnNet Ограничен, има најави лансирањето на нови шифрирана филијалата согласност алатка која е дизајнирана за да спречи само-исклучени играчи во Обединетото Кралство од добивањето на маркетинг материјали.Однапред нуди широка покриеност: На Maltese фирма користи службено вторник соопштение да објасни дека својот најнов "бела-label' иновација е формулиран за да работат во било која од брендовите со користење на своите iGaming платформа како што се популарни домени на PlayOJO.com и AhtiGames.com е коцкање оданочуваат во малезија. SkillOnNet Ограничен детални дека онлајн казино соработници може да се користат неговата Само-Excluder Идентификатор на апликација програмски интерфејс (API) однапред со едноставно префрлување на нивните листи на мобилен телефон и e-mail контактите.Таа изјави дека алатката ќе подоцна јасно се идентификуваат себе-исклучени играчи со брзо споредување на овие податоци со оние содржани на својата сопствена голема база на податоци.Согласност обврските преземени "многу сериозно': Мајкл Golembo, Продажба и Маркетинг Директор за SkillOnNet, изјавил дека неговата фирма зема согласност давачки "многу сериозно" и одлучи да се развие Само-Excluder Идентификатор алатка за да се осигура дека се поврзани соработници " се состанок на највисоките можни стандарди.' Golembo изјавата се чита.. jogando покер passo a passo. "Авто-Excluder Идентификатор е супер едноставен за користење и значи дека партнери можат да бидат сигурни дека тие не се насочени кон играчите кои се пријавиле-надвор од играње на онлајн казината, било привремено или трајно.Она што е уште поважно, оваа алатка е целосно шифрирана, што значи филијали не мора да се грижите за нивните податоци се компромитирани." Нова алатка за да бидат редовно ажурирани: инвеститорот објави дека на база на податоци во прилог на неговата Само-Excluder Идентификатор алатка е да биде редовно се должи на фактот дека онлајн казино играчи често бар себе пред подоцна обратен нивната одлука.Како таков, тој потврди дека тоа ќе се поттикнуваат партнер соработници за да се задржи нивната сопствена евиденција на тековната страна на водење својот најнов однапред секое време тие испраќање на маркетинг материјали jogadores де покер на интернет brasileiros. Golembo изјавата понатамошно читање... "Обединетото Кралство е Коцкање Комисија има направено тоа многу јасно дека тоа нема да се толерира филијали таргетирање на авто-исклучени играчи и нашата нова алатка е на најефикасен и ефикасен начин да се обезбеди тоа не се случи со било кој од нашите брендови." jogadores де покер mais ricos не mundo.