казино тури од winston salem nc

сирени казино нијагарините водопади казино часа

Гејминг опрема производителот LT Игра Ltd и два дополнителни компании се согласиле да плаќаат IGT $800,000 да се реши спорот произлегува од комерцијален договор потпишан во 2016 година.Договорот, што беше поднесена од страна на LT Игра е матична компанија, Рајот Забава Ltd, би им се даде IGT ексклузивни глобалната право да се направи, пазарот и дистрибуира електронски гејминг системи вклучуваат "доделување и лиценца на одредени патенти и поврзани технологија" контролирана од страна на LT Игра страна, со исклучок на производите за продажба во Макао пазар за 15 годишен период.По потпишувањето на договор, спорот се појавија помеѓу LT Игри и IGT дали LT Игри беа потребни за да се обезбеди одредена технологија (дека тие не се веќе имаат) за да IGT кои може да се бара за IGT да се направи и место на лиценцирани Производи под договор.Во поднесување на Хонг Конг Берза, Рај за Забава, изјави: "На 17 октомври 2017, по комерцијални преговори на страните со поглед кон решавање на Спорот, на LTG Партии се согласија во писмена форма, со IGT дека тие ќе му ги плати на IGT сума од US$800,000 (еквивалентно на околу HK$6,240,000) (на "Спогодување Износот") за комплетно решавање на Спорот, која беше утврдена врз основа на споделувањето од LTG Страни на проценетите трошоци за потребната технологија."На поднесување, исто така, истакна двете страни договориле сумата за решавање на спорот би форумот било почетна заработи надвор плаќања имаат IGT на LT Игра Ltd под 2016 година лиценцирање договор, за период до крајот на септември 2018. казино тури од winston salem nc.