ле казино d'aix les bains

arkham градот готам казино riddler трофеј

acau VIP baccarat GGR беше наведено да се паднати 15.6 проценти од година на година, во вториот квартал, додека 18.6-проценти раст беше снимен за GGR во маса сегмент – inclusive на слот машина приходи.Тоа беше според градот регулаторот, Игри на Инспекциски надзор и Координација на Бирото, тело, исто така познат како DICJ.ut Карло Santarelli на Дојче Банка Хартии од вредност Ад, рече во една забелешка по информацијата беше откриено: "Рекласификацијата активност пост целосната забрана за пушење ќе има поволен ефект врз година-over-година маса стапки на раст и обратно неповолните влијание врз година-over-година, ВИП стапки на раст." e додаде: "Ние проценка разликата во втората четвртина 2019 е MOP5 милијарди долари со оглед на пушењето забрана, кажува на прилагоди VIP приходи раст ќе биде -14% и маса раст +11 проценти од година на година..." r Choudhary рече дека "други интересни детали откриени" во DICJ броевите се вклучени на фактот Macau индустрија додаде 110 маси на својата активна списокот и 516 слотови во вториот квартал, "околу 2 проценти до година на година", соодветно. ле казино d'aix les bains.