алуминиумски истиснување т слот велика британија

joe pesci во казино зборува на банкар

Кингстон Финансиски Група пријавени приходи за шест месеци што завршува на 30 септември беше HKD1bn ($129m), 27% се откажат од HKD1.4bn за истиот период минатата година.Профитот е HKD169m, речиси 65% пад од HKD476.8m снимен во 2019.Добивката која им припаѓа на сопствениците на компанијата падна од 65% до HKD196m ($25.3 м) во споредба со HKD477.6m за истиот период минатата година.Падот беше првенствено да се припише на приходи се намалува од Групата хотелот и игри бизнис во Макао поради COVID-19.Групата работи на два хотели во Макао, и за време на шест-месечниот период, приходите од хотелот операции беше HKD15.7m, 85% се откажат од HKD102.5m пријавени за истиот период минатата година.Групата има две казина се наоѓа во хотели: Casa Вистински и Grandview.Игри операции, воден од Sociedade де Jogos де Макао, С алуминиумски истиснување т слот велика британија. А., да се донесе во една година-за годината загуба на HKD13.5m, а 106% намалување од добивката на HKD215.7m.Групата го потпиша додатокот со SJM "за продолжување на обезбедувањето на услуги за да SJM во две казина".Терминот на услугата е продолжен до 26 јуни, 2022.Групата изјавата, исто така, изразија несигурност во текот на идните перспективи, но групата рече дека редовно ќе ги видиш својата политика да се одговори навремено на менување на животната средина за да се одржи растот. џо покер 200 ml cena.