казино во близина унија град ca

patin рулет 4 roues adulte

По неколку месеци задоцнување, Португалија, конечно ја испрати својата нова онлајн покер ликвидност споделување на техничките стандарди на Европската Комисија за одобрување.Минатиот ноември, Португалија пречекан првиот онлајн покер сајт (Amaya Игри е PokerStars) под земја е нова онлајн коцкање лиценцирање режим, но тоа не беше до овој вторник дека Португалија заврши со реализација на своите планови да им овозможи на онлајн покер сајтови за споделување на ликвидноста сајтови во други Европската Унија регулирани пазари.Новиот технички спецификации, направена од страна на националните игри регулаторот Serviço Regulação e Inspeção де Jogos не Turismo де Португалија (SRIJ) и добиени со Portugual е Националната Асоцијација на Онлајн Коцкари (Anaon), беа испратени до Европската Комисија за одобрување на вторник, девет месеци по првиот нацрт на овие regs првично беше објавен.На SRIJ Барањата за Технички Систем на Онлајн Играта со Заеднички Ликвидност претрпе некои мали измени од неговата оригинална објавување и консултации со засегнатите страни.Меѓу овие измени е можноста за споделување на ликвидност, не само кај ЕУ-лиценцирани оператори, но исто така и со операторите во пазари во кои SRIJ "може да се потврди дека техничките услови кои им овозможуваат на исполнувањето на целите на регулативата се исполни." Португалија е последната нацрт-сега мора да се подложи на застој период за три до четири месеци, додека ЕК смета дека без разлика дали документот ги исполнува неговите стандарди за прекугранична хармонија, смисла, тоа ќе биде 4 април, во најраната дека португалски-лиценцирани онлајн покер сајтови ќе бидат квалификувани да добредојдовте играчи од другите пазари кои ги исполнуваат SRIJ критериумите.На SRIJ е поднесување знаци најнов чекор во долго, torturously бавно патување кон ЕУ прекугранична покер сообраќај.Регулаторите на пазарите како што се велика БРИТАНИЈА, Франција, Италија и Шпанија имаат вети дека ќе solidify некој вид на ликвидноста споделување на аранжманот оваа година, додека Playtech е iPoker Мрежа неодамна скокна на пиштол со дозволи кожи во Финска и Австрија да започне заеднички покер мрежа за олеснување на прекуграничната главите-up игра.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre казино во близина унија град ca.