Barona одморалиште и казино голф

господ слот без депозит бонус

Ако сте имале планови за победа Ворен Бафет е $1 милијарда Март Лудило заградата предизвик оваа година, вашите шанси само отиде надолу од многу неверојатно да, добро, е невозможно.Тешко е доволно за да кога ќе се шансите за тоа се веќе во 9,223,372,036,854,775,808/1 (тоа е девет quintillion-на-еден), но Бафет има откажана предизвикот заедно.Според CNN Пари, страните кои се вклучени во правењето на предизвик минатата година—Вклучена е Berkshire-Hathaway, Quicken Кредити, и Yahoo!—сега embroiled во неколку правни спорови кои произлегуваат од несогласувања за кој излезе со идејата на прво место.Очигледно, од сите проблеми започна кога еден мал sweepstakes компанија наречена SCA Промоции зеде Yahoo до задача, тужи Интернет друштво за наводно reneging на договорот за домаќин совршен заградата натпревар.Да не биде outdone, Yahoo поднесе свој тужба, наведувајќи дека SCA доставена до Berkshire за купување на осигурување за покривање на $1 милијарда цена во случај дека некој некако му се спротивставија на шансите и победи на натпреварот.Проблемите продолжи да fester до февруари кога Yahoo испратени subpoenas да Berkshire, барајќи од вториве да се обезбеди никакви информации за тоа дали имале било какви бизнис зделки со SCA Промоции, вклучително и комуникација помеѓу Вклучена е компанија и SCA во врска со конкурсот.Излегува, дека барање не седат премногу добро со Berkshire, кој побара истражен судија да се фрли надвор врз основа на тоа дека тоа беше "overboard" и "прекумерно тешки." Во меѓувреме, Quicken веќе најави своите планови да им понуди нешто поинаква оваа година.Компанијата портпаролот Арон Emerson, изјави дека компанијата планира да понуди "нешто нови и иновативни, кои ќе носат на нашето наследство на отворањето неочекувани и ангажирање на настаните кои ќе се народ од невремето се повторно." Emerson затворени неговата изјава кажува сите да го "stay tuned." Едно е јасно, сепак, тоа нема да се вклучи победа нешто блиску до $1 милијарда.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre barona одморалиште и казино голф.