кралската аце казино слободен врти кодот

џејк е 58 казино победи загуба изјава

3 февруари, 2017 (Амстердам) – Приходи Инженери, целосна услуга игри консултантски е преземање на нејзината маркетинг експертиза во брзо-растечки eSports сектор по потпишувањето договор со eMense Група.На консултации има изградено сериозен углед во Европската онлајн коцкање индустрија, помагајќи оператори распореди успешни маркетинг стратегии и движите регулаторни процеси, и сега е разгранување надвор во eSports.Тоа ќе работат заедно со група eMense Настани и eMense Забава подружници, кои работат eSports средства, вклучувајќи ESL Benelux, дел од ESL International, компанија која организира натпревари во целиот свет.Приходи Инженери ќе бидат менаџирање на онлајн принос на eMense Групата мрежа на сајтови, развој убиец маркетинг концепти и стратегии, како и оптимизирање на нивните односи со партнери и трети страни.Џаспер Hoekert, ко-основач и извршен ДИРЕКТОР на Приходи Инженери, рече: "Ние сме воодушевени да биде помагање eMense напишете збор со голема Група на брзи и бесни светот на eSports.Ние веруваме дека вертикална има огромен потенцијал, и во и надвор обложување индустрија, но само ако оператори и други засегнати страни знаат како поткрепа на тоа кралската аце казино слободен врти кодот. "Искуството имаме стекнато во онлајн коцкање сектор трансфери совршено во светот на eSports, и ние со нетрпение очекуваме да биде во можност да инженер уште поголема вредност за eMense Група." Jaap Visser, генерален Директор на eMense Група, рече: "Приходи инженери се експерти во својата област, вистински професионалци обезбедување на светска класа на услуги.Ние сите знаеме eSports е следното големо нешто во забава, но вадење вредност е полесно да се каже отколку да се направи кралската аце казино слободни без депозит бонус кодови. "Ова е местото каде што ние веруваме Приходи Инженери, со своите години на маркетинг знаење и know-how во egaming сектор, ќе бидете во можност да ни помогне да успее." Приходи Инженери во само игри фирма specialising во Холандија.Таа нуди целосна услуга решение за покривање консултантски услуги, податоци, производ, бренд, и стекнување.Нејзините посветен тим на 16 игри експерти е со седиште во Амстердам, а има работено со голем број на локални и глобални клиенти во текот на регулативата процес.Тоа веќе почна со извршување на заеднички вложувања со локалните и меѓународните партнери во Холандија.За повеќе информации, ве молиме контактирајте: Плоштадот во Воздухот Комуникации Робин Hutchison +44 (0) 20 3586 8272 [email protected] Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre џејк е 58 казино њујорк.