игра слот за игри бесплатно казино

е дама среќа казино уште се отворени

Коцкање Комисија податоци го откри reopening на продавници на мало во јуни доведе до пад во онлајн коцкање приходи во Велика Британија за јули.Податоците од најголемите оператори, кои опфаќаат околу 80% на онлајн пазарот и 85% во трговијата на мало во МК, изгледаше како coronavirus пандемија заклучување погодени коцкање однесување, од Март до јули.Податоците покажаа онлајн обложување бруто коцкање принос (GGY) намален за 4% од јуни до јули, со спортско обложување GGR надолу 4% надолу за да £209.3 m ($271.9 m) по 115% пораст на месец претходно.Виртуелна обложување GGR намален за третиот последователен месец, надолу 17% месец-на-месец за јули да £7.9 m, додека esports падна од 25%, за да £2.6 m.Покер GGY видов 23% пад надолу за да £9m по значителен пораст на активност во текот на висината на пандемија, додека неговото место само се намали за 2%, на г 162.9 m за јули.Други играчки, вклучувајќи казино GGY, беше долу 4%, за да £66m.Додека Коцкање Комисија изјави дека тоа е првиот месец на месец падот на онлајн обложување GGY од април, бројките се уште зголемување на пред-пандемија фигури.Тоа се припишува на падне во онлајн игра на reopening на мало обложување продавници од 15 јуни, откако бил затворен, на 23 Март, што доведува до transference на обложување се трошат.Додека бројките не се споредливи помеѓу различни периоди поради затворање на фабрики, податоци покажаа преку шалтер GGY на малопродажни места се зголеми за да £62.5 m за јули, приходи од себе услуга обложување терминали (SSBTs) беше до £23.2 m, додека GGY од машини, се зголеми на г 81.6 м. игра слот за игри бесплатно казино.