долга преамбула краток слотот за време qos

perangkat berikut yg mempunyai слот untuk menempelkan perangkat lain е

Онлајн коцкање оператор MRG е Г-дин Зелен бренд е казни €312,500 за нуди онлајн казино производи на холандски punters.Во средата, Холандија' Kansspelautoriteit (KSA) регулаторно тело објави дека ги наметнаа шест-слика казна против MRG е Малта-лиценцирани подружница Г-дин Зелена Ltd за нудат онлајн игри на среќа на холандски punters преку MrGreen.com веб-сајтот, без локалната лиценца.Казната била изречена и на 17 јули, но MRG соочат со предизвикот објавување на парична казна во судот "да се запре откривање," според KSA.Но локален судија го одбил MRG напорите на вторник, водечки да на објавување на законска санкција.На KSA вели својата истрага на Г-Green активности во Холандија откриле дека сајтот е неуспехот да се блокира холандски клиенти од коцкање во периодот од 13 јули-ноември 7, 2017 долга преамбула краток слотот за време qos. Сајтот исто така беше резултат да биде нуди холандски јазик опција, холандски јазик услуга за клиентите и популарни холандски обработка на уплатата опции како идеал.Г-дин Зелена спротивстави дека холандски коцкање политика е во согласност со Европската Унија и правила за ограничување на трговија меѓу земјите-членки.Компанијата понатаму тврди дека неговиот холандски јазик услуги всушност биле наменети да се грижиме за холандски екс-pats и дека гео-блокирање на одделни земји беше навистина тешко.Г-дин Зелени, исто така, тврди дека да се биде хит со парична казна може да нанесат штета на компанијата шанси за стекнување на холандски онлајн коцкање лиценца откако владата конечно да се прави добро за својата заложба да се отвори пазарот за меѓународни сајтови.Г-дин Зелена, тврди дека ова ќе ефективно изнесува нив да бидат казнети два пати за истиот прекршок.На KSA одговориле дека не постои ништо во холандскиот далечински коцкање сметка дека автоматски барови казнети оператори од примањето на новиот холандски лиценца.Навистина, Холандија' Министерот за Правда и Безбедност, изјави, како многу долго еден слот toaster австралија. (Зборување на, холандски сенатот комитетот објави во вторникот дека се надева дека ќе успее да го финализира својот извештај во онлајн коцкање акти од страна на октомври 16, отворајќи го патот за пленарната седница на законодавно тело на кое понатаму расправа ќе се спроведе пред вистински глас се фрли.) На KSA извештајот исто така се споменува два MRG-придружени друштва кои се ангажирани во подеднакво офанзивни операции во Холандија, но овие две фирми биле нека исклучување со предупредување, барем засега.Не се задоволни со оваа претстава на попустливост, Г-дин Зелена одлучи да поднесе жалба својата парична казна perangkat berikut јанг mempunyai слот untuk menempelkan perangkat-perangkat lain е. BETSSON ОДЛОЖУВАЊЕ би МОЖЕЛО да ПРЕДИЗВИКА ХАРТИИ од вредност РЕГУЛАТОРНАТА ОДГОВОР На понеделник, шведски онлајн коцкање оператор Betsson AB најави дека својот холандски соочуваат со Корона Доо подружница планира да поднесе жалба на €300k казна изречена од страна на KSA минатиот месец за слични shenanigans.Како Г-дин Зелена, Betsson е KSA парична казна била изречена недели пред компанијата отиде јавноста со вести, одложување дека шведските медиуми предложи би можело да доведе Стокхолм берза да се заклучи дека компанијата падна помалку од нејзините обврски кон информирање на своите акционери perangkat berikut yg mempunyai слот untuk menempelkan perangkat lain е. Betsson портпаролот Пиа Колофон, тврди дека компанијата рацете му беа врзани во однос на објавувањето поради KSA е "постапка", но на KSA спротивстави дека тоа hadn не наметнуваат никакви ограничувања на Betsson/Корона е способност јавно да се спомене казна, ниту пак на KSA имаат овластување да го стори тоа.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre perangkat berikut јанг mempunyai слот untuk menempelkan perangkat-perangkat lain е brainly.