каде е belterra казино

texas holdem poker juego gratis

Круна Места ќе се задржи неговата лиценца да работи Круната Мелбурн, по преглед од страна на регулаторите во Викторија, Австралија.За Викториската Комисија за Коцкање и Алкохол Регулатива (VCGLR) е одговорен за спроведување на шестиот преглед на Австралиско-врз основа казино оператор и неговите Мелбурн казино лиценца.И покрај регулаторот одлуки 20 операции препораки, Круна Мелбурн беше смета за "соодветни за да се одржи својата лиценца" и да бидат во согласност со релевантното законодавство и договори.Продолжување на лиценцата беше, исто така, смета дека од страна на регулаторот да биде во интерес на јавноста.Круна Установи одговара на вестите од страна на прифаќање и исполнување на регулаторите 20 препораки.Дисциплински прашања за време на пет-годишен преглед период, вклучувајќи Круна Установи вклучени оперативни прашања околу 'Вашиот Игра", испуштањето на junket операции информации, и три недела испитување на 'blanking' palates.Преглед период, исто така, го виде Венецот се трошат околу АНИ $447m ($330m) за надградба и проширување на Мелбурн Казино каде што вработува 13,000 членови на персоналот. каде е belterra казино.