најдобрите покер игра на приказната

mohegan сонцето покер соба телефонски број

На почетокот на оваа недела, сад Мал Бизнис Администрација (ОЦЕНУВАЊЕ) започна со земање кредит апликации од lenders како дел од Плата за Заштита на Програмата (ЈПП) втора фаза.Олеснување програма, беше одобрена од страна на федералната влада поради coronavirus и е дизајниран за да им помогне на малите бизниси плаќаат на нивните вработени, додека економијата се затвори.Над $300 милијарди долари беше достапен во почетокот, уште игри места не беа во можност да учествуваат.Со новиот финансирање, по правило појаснување е направен да им помогне на компаниите во гејминг индустријата, но, промената доаѓа малку доцна за Lakeside Ин и Казино во Невада и тоа не би работеле во секој случај.Отфрлање известување беше испратен до местото пред две недели и сопствениците мораше да се одлучи за тоа што да направи.Тие сега ќе биде принуден да затвори.Недостатокот на Помош: На оригиналниот ОЦЕНУВАЊЕ правила забранува Невада имотот од поднесување на апликација за заем, бидејќи компанијата заработи над една третина од својот приход од игри на среќа.На ОЦЕНУВАЊЕТО и одлучи да ги следат речиси 25-годишниот политика при креирање на програмата, иако кредити требаше да се оди на малите бизниси.Владеењето промени од страна на ОЦЕНУВАЊЕ им овозможува на некои игри компании да добијат финансирање, но Lakeside место уште падна помалку од квалификациите.Во ОЦЕНУВАЊЕТО се пресели на правилата на државата кои компании може да се направи ништо повеќе од 1 милион долари во игри приходи од 2019 и не повеќе од 50% од приходот може да дојде од игри на среќа.Мали казина не спаѓаат во таа категорија.За Езерото да останат во бизнисот, тие се потребни за да се добијат пари од овој месец.Како сопственик бараа помош, таа беше откриено дека тоа најверојатно би се најмалку следниот месец пред помош може да се обезбедат.Сопственикот, Stacy Noyes, изјави дека имотот ќе се продаваат.Областа на местото на случувањето е оној кој во голема мера се фокусира на туризмот, па дури и ако казино може да имаат остана живот малку подолго, тоа би најверојатно бил принуден да затвори поради недостаток на туризмот поради coronavirus. најдобрите покер игра на приказната.