Wild rose казино клинтон ајова телефонски број

blackjack dealer meaning in urdu

Trustly Директор на Игри Продажбата на Самуил Берет, вели американскиот пазар "претставува одлична можност" за плаќање на услуги.На "многу фрагментиран" природата на пазарот, сепак, доведе Берет до заклучок бариерите за влез се "многу високо."Ова главно се должи на секој од НАС државата бара посебна локалната лиценца, предизвикувајќи повеќе пациентот пристап од Trustly.Но плаќања на услуги се уште ќе биде тесно следење на ситуацијата во САД.Берет кажано Коцкање Insider: "Ние сме следење на регулаторната ситуација во САД тесно како тоа се претставува одлична можност за нас."Сепак, НИ е многу фрагментиран пазар и секоја држава бара локалната лиценца, која ја прави бариери за влез многу висока.Сепак, меѓународната експанзија надвор од Европа е во нашиот долгорочен план и ние се предвиди огромен потенцијал, не само во Европа, туку и на глобално ниво."Во потрага напред за да 2019, Берет верува дека најголем предизвик соочува Trustly е одговарајќи на регулаторните барања, со Шведска обезбедување на конкретен пример."Најголемите предизвици во наредната година ќе биде навигацијата на повеќе комплексни регулаторната пејзаж," објасни тој."Во Шведска, на пример, нова коцкање регулатива влегува во сила на 1 јануари.Новите регулативи ќе влијае врз нашите оператори, што значи дека тие, исто така, директно влијание нас."Како резултат на тоа, ние може да биде принуден да го прекине своите услуги ако имаме причина да веруваме оператор се смета од страна на шведската Игри Орган или било шведскиот суд на закон да не се во согласност со Игри Дело."Сепак, ние веруваме дека Плати N Игра ќе им помогне на имателите на одобренија и дозволи во обезбедување на нивната усогласеност со играчот регистрација и одговорен игри барања.Имаме стручни правни и тимови за усогласеност на одборот работи напорно за да се толкуваат новиот закон, ќе се применуваат за соодветните лиценци и поддршка на нашите оператори."Берет говореше исклучиво за јануари/февруари 2019 прашање на Коцкање Insider списание.Регистрирајте се тука за слободен пристап до целосното интервју кога е објавен. wild rose казино клинтон ајова телефонски број.