вртење камен казино отворени уште

монсуните пустината дијамант казино tucson а до ш

мало забавување во крајот на септември во однос на барањата на потрошувачите за Макао казино коцкање – пред да се очекува врв празник периодот од октомври Златна Недела ќе биде шанси да придонесат за еден месец-за-месечен пад во септември за градот бруто игри приходи (GGR), рече брокерска.ut Telsey Советодавната Група ДОО додаде дека осуден од година на година, проширување за септември GGR беше уште се очекува, во опсег од 12 отсто на 14 проценти вртење камен казино отворени уште. Пред-Златна Недела период се очекува да биде побавно од вообичаено, што сугерира дека следната недела треба да бидат меки како и пред одмор во текот на првата недела од октомври," напиша аналитичарот Дејвид Katz во понеделник забелешка, која се однесува на одмор период во Кина опфаќа земјата е Национален Ден на 1 октомври монсуните ноќен клуб пустината дијамант казино. Оваа година во Кина Државниот Совет го прогласи 1 октомври до 8 како празничен период.р Katz додаде во неговата понеделник answer: ___________________________ note: "Според нашата индустрија извори, во изминатите седум дена во Макао генерирани GGR табела победи по денот на MOP595 милиони [US$74 милиони] да MOP605 милиони денари, што укажува на тоа дека месец е вклучен во MOP700 милиони евра за MOP710 милиони евра.Ова значи дека месечно се извршува до 12 отсто на 14 проценти [година на година] и надолу 7% на 9 проценти сликате." nalysts во друга институција предлага почетокот на септември GGR побарувачка исто така може да биле погодени од последиците на Тајфунот Hato и на Тајфунот Pakhar, кои соодветно го погоди градот во рамките на простор од неколку дена во крајот на август.Првиот бура во одредена причинета штета на локалната инфраструктура и прекин на туристички патувања чудовиште казино змеј потрагата xi. Ние веруваме дека месец до денес секојдневно GGR е условен од: нормален VIP задржете проценти од околу 2.8 проценти (наспроти "нормален" опсег од 2,7% на 3%); и почетокот на месец влијание од Typhoons Hato (најсилната бура да го погоди Macau во 53 години) и Pakhar," изјави Јапонски брокерски Номура во својата понеделник забелешка.omura проценува септември 2017 GGR раст ќе биде 15 проценти од година на година монсуните пустината дијамант казино tucson а до ш. Sanford В.

Bernstein Ltd аналитичари Vitaly Umansky и Жен Гонг прогноза септември GGR експанзија ќе биде 10% до 12 проценти од година на година..