Patin на рулет fille taille 33

може да ви се одземе коцкање загуби на федерални даноци

На владата на велика БРИТАНИЈА е Коцкање (Лиценцирање & Рекламирање), Бил успешно помина своето второ читање во Домот на Ризницата оваа недела.Законот, кој ќе бара сите велика БРИТАНИЈА-соочува онлајн коцкање оператори да се одржи на лиценца издадена од страна на велика БРИТАНИЈА Коцкање Комисија, сега глави за понатамошните студии од Јавните Бил Одбор пред да биде испратена до Дом на Вб.Комитетот ќе се одржи својата прва средба во Ноември patin на рулет fille taille 33.
12 и заинтересирани страни заинтересирани во ниша на членовите на Комисијата за " мислења сте биле замолени да достави писмен доказ до Ноември patin на рулет fille taille 26. Ако се оди според планот, Законот ќе стапи на сила на 1 Мај 2014 година може да ви се одземе коцкање загуби во висконсин. Клучна карактеристика на Законот е во нејзината точка-на-потрошувачка на добивка (POCT), кои ќе се применуваат за сите wagers поставени од страна на punters во велика БРИТАНИЈА границите, без оглед на операторот локација.Стапката на овој данок е предложен во 15% од бруто профит, изгледите дека има оператори во повеќе данок-friendly јурисдикции како Гибралтар вреска крвава убиство.Дури и КПМГ е бројот crunchers се предвидат план ќе backfire на владата, со тоа што велика БРИТАНИЈА-базирани оператори' неконкурентна понуда, на тој начин стимулирајќи punters да се бараат сајтови кои не се предмет на Коцкање Комисијата едикти.Владата сеуште не формализиран 15% стапка, и ја остави отворена можноста за намалување до 10% графикон бара од сака на Далечинскиот Коцкање Асоцијација (RGA).Дури и ако тоа стапчиња со своите 15% план, владата покажа тоа ќе ги ревидираат влијанието на стапката една година по Законот влегува во сила.Но, тоа може да биде 12 месеци премногу доцна, според RGA извршен ДИРЕКТОР Clive Hawkswood, кои реков eGamingReview дека штетата нанесена од страна на overbearing POCT може да биде "неповратни." Ако кошмар сценарија докаже точни и нови даночни испраќа punters scurrying до меѓународно-лиценцирани оператори, Хелен Грант, на ново инсталиран раководител на Одделот за Култура, Медиуми и Спорт кој раководи Комисија, вели дека владата ќе ја разгледа можноста дигитално блокирање на оние оператори' сајтови од пристапување на велика БРИТАНИЈА пазарот.Грант призна дека IP-блокирање имаше произведени "мешани резултати" кога ќе се примени на други индустрии, но, сепак, изјави дека нејзиниот оддел hadn не ја отфрли можноста за спроведување на тактика.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre може да ви се одземе коцкање загуби на федерални даноци.