слот машини во фиренца орегон

коцкање треба да биде легализирана група со дискусија

Казино оператор Melco Меѓународен Развој има формално назначен Крег Ballantyne да го надгледува својата Градот од Соништата Медитеранот integrated resort проект во Република Кипар.Долгогодишен гејминг индустријата слика Ballantyne (на сликата) порано надгледуваше операции во Tigre de Cristal, казино во Русија е далечниот исток Primorye игри зона која до неодамна беше контролирана од страна Melco подружници слот машини во фиренца орегон. Ballantyne лево таа работа минатиот септември да земат некоја недефинирана улога со Melco.Во средата, Melco формално име Ballantyne, како на Кипар проект е нов имот претседател, со одговорност за обезбедување на работење во согласност со локалните закони и кој ќе го надгледува користењето на раководење и нејзините очекува 2,500 членови на персоналот слот машини во големиот предници се снаоѓаат. Ballantyne рече дека тоа е "чест за мене што Melco има довери мене со овој голем проект." На €550m Град на Соништата Медитеранот е првата фаза е закажана за да го отворите во Limassol област во 2021 слот машини во gatlinburg tn. Одморалиштето е дадена на еден 30-годишен монопол над казино операции и е проектиран да биде генерирање на годишни приходи од над €од 700m 2022 коцкање треба да биде легализирана група со дискусија. КИПАР КОЦКАЊЕ РЕЗУЛТАТИ од ИСТРАЖУВАЊЕТО во Меѓувреме, Кипар владата објави резултатите од својата прва коцкање анкета, која е овластена кратко време по Melco беше доделена неговото казино концесија.Истражувањето на 3k Кипар жителите имаше за цел да обезбеди основни од кој да им суди на иднината влијание на државата е првото интегрирано одморалиште.Истражувањето покажа дека околу 75% од Турци на возраст над 15 коцка, до одреден степен, и 60% од овие коцкари да изберат да се коцка со некоја форма на коцкање дека не е овластен од страна на државата, вклучувајќи ги и меѓународните онлајн коцкање сајтови не се држи еден од ретките Кипар обложување лиценци.Повеќето Кипар коцкари пријавени првите dabbling со игрите на среќа на возраст од 12.5 години.Речиси една третина (31%) gambled за прв пат со нивниот татко, 22% се со некој пријател и 19% со нивната мајка. (Вметнување " на семејството што игра заедно...' клише тука.) Околу 13% од истражувањето испитаниците се смета како да покажуваат знаци на потенцијален проблем коцкање однесување, додека 6% се смета дека се вистински проблем коцкари.Дека вториот слика споредува со околу 24k Турци во текот на 15 годишна возраст коцкање треба да биде легализирана во индија. На Кипар Mail цитирани Националните Обложување Орган стол Ioanna Fiakkou велејќи фигури "се покрие празнината" во Орган е база на знаење и "обезбеди правото алатки" за развој на национална стратегија за борба против проблем коцкање.Универзитетот во Никозија професор Constantinos Phellas истакна дека силна корелација помеѓу почетната коцкање активност и членови на семејството, особено на патријарсите, и рече дека овие семејство старешини "имаат голем дел на одговорност за заштита на малолетните деца од опасностите на зависност." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre коцкање треба да биде легализирана дебата.