се слотови се отвори во илиноис

објасни мека 17 во blackjack

Интернет корпорацијата Yahoo има додадено Yahoo Спортски Дневен Фантазија да ја неговата фантазија спортски веб-сајт.Дневниот фантазија спорт (DFS) производ нуди еден ден и една недела фантазија натпревари за парични награди се слотови се отвори во илиноис. Yahoo прв го објави своите намери да го внесете DFS пазарот во април кога нејзиниот извршен ДИРЕКТОР Marissa Mayer потврди планови на приходи повик објасни плус минус во коцкање.

Yahoo SVP производ и инженеринг Симон Khalaf рече: "повеќе од 16 години, што сум го изградил најдобри фантазија искуство за нашите фанови.Нашите корисници поминуваат речиси 30 милијарди минути на годината игра фантазија спорт на Yahoo, и денес ние сме возбудени да се воведе дневна фантазија искуство наменета за модерните фан објасни дојде влог во craps. "Зголемената популарност на дневни фантазијата игри е фантастична можност за нас да се зајакнат нашите лидерство од страна на обезбедување на нашите милиони постојните фантазија корисници, како и нови фанови таму со единствена земе на оваа игра жанр." Играчи во моментов може да го користат само Yahoo Спортски Дневен Фантазија за главната Бејзбол Лига (mlb игри.На услуга, која функционира со плата капа, може да се симнат како апликација од App Store да се игра за iPhone.На сличен потег, услуги Amaya Игри објавен во Март своите планови за да влезат во DFS на пазарот, и таа има за цел да го лансира својот DFS производ пред почетокот на 2015 Национална Фудбалска Лига во сезоната. објасни мека 17 во blackjack.