Quel казино jeux de est ouvert

кои се најдобрите покер чипови направени од

enting Хонг Конг Ltd, операторот на казино крстарење бродови и инвеститор во Азија земјиште базирани на казина, вели дека тоа е да се пресели во нова фаза на намалување на трошоците во обид да се ограничи очекува загуба за првите шест месеци од 2020 година, што се должи на негативното влијание на Covid-19 вирус.Компанијата најави во петокот дека нејзините врвни раководители имаше "поништен 100 проценти на такси и надомест на штета од февруари 2020 до крајот на оваа година".xecutives погодени од одлуката вклучуваат на компанијата претседател и главен извршен директор, заменик-претседател, заменик извршен ДИРЕКТОР, директори и група претседател, фирмата рече во петок поднесување на Хонг Конг Берза.enting Хонг Конг потврдено да GGRAsia во февруари дека еден од нејзините единици – Genting Крстарење Линии – беше сечење плати за својот постар од страна на персоналот меѓу 20 и 50 проценти, бидејќи на негативното влијание врз бизнис на романот coronavirus quel казино jeux de est ouvert. Genting Крстарење Линии работи три различни брод-базирани празник брендови – Ѕвезда Патувања, Сон Патувања и Кристално Патувања.enting Хонг Конг рече дека очекува нето загуба за шест месеци што завршува на 30 јуни да се "многу високо" од соодветниот период во 2019 quel казино en ligne choisir. Се очекува зголемување во вакви нето загуба "е главно поради .. quel возраст се прелива velo sans рулет. Covid-19 појава, која резултираше со широка патување advisories [предупредувања од страна на владите] и привремено затворање на крстарење пристаништа," изјави фирма кои се најдобрите покер чипови направени од. Големината на влијанието на групата на изведбата е тешко да се процени поради брзо се шири и развој поврзани со Covid-19 појава", рече Genting Хонг Конг во својот најнов поднесување.број на инвестиции аналитичари покривање на крстарење бизнис рече дека очекува еден стрмен пад во нови резервации и покачена откажувања во текот на индустријата во 2020 година, проследено со делумна наплата во 2021. enting Хонг Конг, рече во петок е документ кој што се очекува нето загуба во опсег од US$140 милиони САД$170 милиони евра за годината што завршува на 31 декември 2019 кои се најдобрите покер чипови за да ја купи.

Што го споредува да консолидирана нето загуба од НАС$224 милиони евра во претходната година. кои се најдобрите покер чипови.