ресторани со сан мануел казино

слободен паричен бонус без депозит слотови

За последниот квартал од 2018, Genting Сингапур видов 13.1% зголемување од година на година за неговиот нето профит.Го достигна $111 милиони денари, во споредба со $98.17 милиони една година порано, ја движи од 20.1% зголемување во игри на приходи во текот на кварталот.Дека приходи скокна до $328.37 милиони евра.И покрај подобри перформанси, некои аналитичари се покажува резервации и најмалку еден е омаловажувани акциите на компанијата да ги "држи." Не-игри приходи за компанијата, е зголемен за 4.9% од година на година да $162.63 милиони – што приходи беше само $155 милиони една година порано.Во својот најнов поднесување, компанијата не обезбеди дефект на VIP приходи против масовниот пазар за заработка, но дека информациите кои веќе се дистрибуирани.Нето добивката пресметки за четврт вклучени поради оштетување на трговија побарувања од $26.31 милиони евра.Во истиот период една година порано, тој износ беше само $3.47 милиони евра.Компанијата додаде во својата поднесување, "состојба на 31 декември 2018, надоместок за оштетување изнесува SGD239 милиони [US$176.64 милиони] и поради оштетување на чело на SGD58 милиони [$42.86 милиони) се признава за годината што завршува на 31 декември 2018." Унија Игри аналитичар Грант Govertsen објасни на компанијата перформанси, "VIP волумен зголеми за 11 проценти, или пошироко во согласност со нашите очекувања од +12 проценти.ВИП бруто игри приходи се зголеми речиси 40 проценти на петиците на 70-основа-точка зголемување во победи го оценувате да 3,4 проценти." Тој додаде, "Downgrade да се Одржи.Додека нашата теза дека компанијата ќе имаат посилна од очекуваната VIP приказна во 2018 играше убаво (ВИП волумен +21%), и беше клучен двигател на нашата одлука да го надградите акции минатиот Мај, напред outlook е значително помалку релевантни во овој момент.Со акции до 30% од октомври дното, а во голема мера стагнира маса сегмент од пазарот, како и зголемување на прашањето марки на VIP (и покрај помалку изложување на од Кина врсници), ние се деградирање да се Одржи.Вреднување, сепак, останува многу undemanding на само 8.1 x 2019 EV/EBITDA [заработка пред камати, даноци, амортизација] и 7.6 x 2020 година, оставајќи изобилство на главата потенцијал треба да регионалните трендови фати tailwind, или треба да компанија да добие лиценца во Јапонија (веројатно уште еден+ години далеку) и да се најде продуктивна употреба за нејзините парични војна градите ($4.2 bn бруто, $3.2 bn нето) дека продолжува да седат на билансот на состојба." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre ресторани со сан мануел казино.