Schwalbe блек џек 26 x 2 10

nvme vs м.2 слот разлика

С.-врз основа казино технологија снабдувач Everi Holdings Inc вели дека тоа е "unable to file" за време на својата квартален извештај за четвртина што заврши на 31 Март поради појава на Covid-19 болест, и поврзани со напорите да го спречат натамошното ширење на пандемија.Извештајот се очекува да биде поднесена од страна на 11 Мај schwalbe блек џек 26 x 2 10. На работите на компанијата претрпеле значајни пореметувања како резултат на околностите на Covid-19 пандемија", се вели Everi во понеделник поднесување.veri рече минатиот месец дека својот бизнис беше да се негативно погодени од coronavirus криза.Во понеделникот поднесување, Everi рече дека ваквите влијанија се вклучени ефектите од институција на социјално дистанцирање мерки и други ограничувања кои водеа до "привремено затворање на речиси сите на компанијата казино клиенти" schwalbe блек џек 26 x 1.95.

Заводот затворачи, вработен furloughs, и работа од дома политика имаат, пак, предизвика задоцнување во подготовка и поднесување квартален извештај," рече компанијата. "Со оглед на влијанието на овие фактори, компанијата ќе биде во можност да ги собере и преиспитување на одредени информации потребни за да се поднесе квартален извештај од 11 Мај, 2020 година.. schwalbe блек џек 26 x 2 1.

без неразумни напор или трошоци," се додаваат.ichael Rumbolz, Everi шефот на државата, направи упатување во ослободување на минатиот месец за да широк обем исклучување на казино индустријата ширум светот во пресрет на романот coronavirus криза.Тој рече дека компанијата приходи и обемот на работа имаше "во суштина .. nvme vs м.2 слот разлика. е намален за близу нула".чеша Рејтингот Inc рече, во средината на април, дека се доведени Everi долгорочни издавачот default рејтингот (IDRs) на " B " од " Б+'..