казино мон tremblant бранч dimanche

магија дијамант казино livingston мт

LeoVegas приреди состаноци со инвеститори на крајот на месецот да разговараат планови за издавање обврзници со очекуваниот обем на SEK 500m ($58.6 м).Високи необезбедени бонд ќе биде издаден во рамките на SEK 1.2 bn за рок на отплата од три години.Според онлајн казино оператор, на пазарите на капитал трансакција може да се следат во врска со издавањето, предмет на условите на пазарот.Изјава на LeoVegas' веб-сајт што е опишано колку средства ќе бидат искористени.Тоа гласи: "средствата од потенцијалните обврзници ќе се користи за да се олесни LeoVegas' проширување стратегија, рефинансирање на постоечките долг и за потенцијалните придобивки."Ако издавање на обврзници е завршена, LeoVegas, исто така, ќе внесете нов три-година обновлив кредитен објект договор на €40m ($47.7 м).Во текот на времетраењето на трансакцијата, LeoVegas рече потпора сооднос не ќе го надмине 1.0 х.Сепак, ова може да биде надмината за краток временски периоди во одредени околности, како што се со поголеми придобивки казино мон tremblant бранч dimanche. LeoVegas извршен ДИРЕКТОР Gustaf Hagman, рече: "Со ова, ние се обезбеди долгорочно и стабилно финансирање за LeoVegas.Ние зајакнување на компанијата финансиска флексибилност и да се прошири нашите финансирање со комбинација на обврзници и нов банкарски кредити."Ова ни овозможува да се продолжи да се испорача на нашата стратегија за проширување каде се фокусираме на регулирани пазари и пазари наскоро да стане регулирани."За Q3 2020, LeoVegas видов маргиналните приходи се зголеми на 1%, вкупно €88.9 м. магија дијамант казино kalispell мт.