како да го направите дијамант казино heist финале

како да се справи craps за почетници

Повеќе одложувања постои веројатност за казино лиценца за одобрување Лоренс Падови Казино и Трки Одморалиште како "нетрадиционални финансирање" и нови партнери се очекува да го одложи процесот до 12 месеци.Во јануари 15 извештај до Пенсилванија Игри Одбор за Контрола, Кир Pitre, главен советник за одборот на Канцеларијата на Спроведување Советник, рече дека додека рокови наложени минатата година од страна на Пенсилванија се Подигнат Дербито на Комисијата во однос на Лоренс Каунти проектот се сретна со Endeka Забава, "постојат многу неодговорени прашања сега, отколку пред една година", според Новиот Замок Вести.Изградбата на државата е само еден-миле подигнат трки песна заедно со казино во близина на пресекот на државата правци 551 и 422 во Mahoning Township (Edinburg) Пенсилванија во близина на Њукасл се предложени од страна Endeka и мнозински акционер, произведуваат магнат Јосиф Procacci.И додека Endeka моментално поседува подигнат трки лиценца, трки и игри на лиценци мора да бидат добиени од објектот преку државни агенции.Вториот лиценца може да уште 12 месеци да се добие, Pitre рече.Во Pitre ажурирање тој истакна дека Endeka беше доделена продолжување со подигнат комисија на Мај 20, 2015 година, со шест услови да бидат исполнети.Додека Pitre беше ограничена во информациите што тој беше во можност за споделување, тој не велат дека "главните играчи" во проектот, во прилог на две од Endeka е директорите, Јосиф Procacci, Филаделфија трговија на големо производство на магнат, и Заслуги за Управување, вклучени во Endeka е апликација е еден нов индивидуални и еден нов ентитет.Тој рече дека неговата непозната, она што нивниот однос кон проектот, но дека ниту имал односи со игри на табла во минатото како да го направите дијамант казино heist финале.
Pitre поврзани веројатноста дека повеќе информации на поединецот и на ентитетот ќе бидат потребни за понатамошно одложување на процесот на лиценцирање.Една позитивна, според Pitre, е дека повеќето од поставените услови од подигнат комисија се состана со Endeka.Тој рече дека апликации беа поднесени навремено од страна на двете Procacci и Џо Canfora и неговата организација, Заслуга за Управување на Чикаго, и бил вмешан и имаше пред односи со игри на табла.Да се забрза процесот, Pitre рече, дека наместо да се чека додека сите се собираат информации, Бирото за Лиценцирање е обезбедување на неговото Биро за Истрага и Спроведување на законите со информации штом тоа го добива.Тој, исто така, рече дека истрагата за Заслуги Игри и Procacci се "доста завршена," се напомене дека пред две години на две беа испитувани кога игри лиценца за казино во Филаделфија беше применет за од нив, а пет други.Игри на одбор за контрола ги исполнува следните на 10 февруари. како да се справи чипови на texas holdem.