како да се победи во онлајн покер

зелена долина на ранч станица казино ресторани

Велика БРИТАНИЈА, во ЛОНДОН 23 јули, 2012 – Тоа е денеска најави дека Лондон врз основа фантазија спортски игри на услуги Picklive Ограничен, била продадена на приватни инвеститори, предводена од Давид Galan, извршен ДИРЕКТОР на базен обложување на услуги Спорт Милиони (на Б2Б рака на Фудбалот кој сака да биде Милионер) како да се победи во онлајн покер. Picklive е иновативен во реално време фантазија спорт игра која се врти 'сезона долго' фантазија фудбал модел на главата со мешање на фантазијата фудбал со во-игра обложување и на социјалните мрежи.Првично поддржани од страна на голем број на водечките технолошки инвеститори, вклучувајќи Страст Капитал, Picklive измислени 'живеат' фантазија фудбал како форма на вториот екран забава.Новите сопственици имаат амбициозни планови за бизнисот, кои вклучуваат проширување на понудата од чисто фантазија фудбалски натпревар, исто така, да вклучуваат и голем број други спортови како што се крикет, бејзбол, Американски Фудбал и голем број на други нови пазари.На долгорочен план е да се обезбеди Picklive игра на постојните игри оператори со утврдени играч основи, додека, исто така, гледајќи кон американскиот пазар, каде што фантазијата спортски е голема индустрија и, исто така, само еден жанр на онлајн игри што моментално е легално.Зборувајќи за стекнување на Picklive, Дејвид Galan рече, "Ние сме среќни да имаат стекнато Picklive.Основањето тим има развиено светска класа и навистина иновативна технологија, која веруваме дека е единствена фузија на спортско обложување, во-игра ангажман и социјална стил игри на среќа и кои несомнено ќе поднесе жалба на игри оператори.Спортско обложување пазарот се движи кон нови модели, и можеме да видиме втор екран забава, како голем раст на пазарот.Се надеваме дека ќе продолжи да развива Picklive производ да го реализира својот потенцијал во светот." ЗАВРШУВА За Медиуми Прашањата Дејвид Galan, извршен ДИРЕКТОР на Спортски Милиони e: [email protected] t: 00 44 7866 448804 Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre како да се победи во онлајн казино слотови.