црна мечка ложа и казино минесота

како да се снима коцкање загуби на даночна пријава

Во Филипини, Претседателот Rodrigo Duterte (на сликата), наводно, axed на 500 милиони долари план од Галакси Забава Група Ограничен што би виделе на Хонг Конг-листата фирма го изгради 1000 соба интегрирани казино одморалиште на мал остров на Boracay.Според извештајот од Филипините Секојдневно Inquirer весник, четврток видов Duterte одобри препораки од Одделот за Туризам и министерството за Внатрешни работи и Локална Власт да ја затворите 2,550-акра островот на сите туристи за шест месеци од април 26, така што неговата канализација инфраструктура може да се надогради црна мечка ложа и казино минесота. "Мои нарачки беа да се исчисти тоа значи, кога се чисти, тоа е затворена," Duterte наводно им рекол на Филипините Секојдневно Барателот порано и денес однапред пред да замине за самитот со Кинески Претседател Xi Jinping црна мечка казино кула соби.

"Има еден начин, а во еден излез." По овие суштински работи се спроведени, контроверзниот Duterte наводно, изјави за весникот дека остров кој се наоѓа некои 196 милји јужно од Манила е да бидат назначени како "земја реформа зона' со локалните фармери се надарени свои парцели. "Тоа ќе биде земјиште реформа област за Филипинци," 73-годишниот Duterte наводно им рекол на Филипините Секојдневно Барателот. "Се разгледа Boracay земја реформа област.Јас ќе го даде за фармерите; на Филипински прв." Галакси Забава Група Ограничен имаше порано доби привремената лиценца за својата Boracay проект од Филипините Забава и Игри Corporation регулатор и се надеваше да започне пречекување гости како почетокот 2021 црна мечка казино трага adkins.

Но, Duterte, наводно, изјавил дека знаеле ништо за овој план и не верувам дека такво место ќе имаат корист локалното население како да се снима коцкање загуби на даночна пријава. "Зошто би ви даде казино таму," Duterte наводно им рекол на весникот. "Што ќе се Филипинци се излезе од тоа?Ја даде на луѓето на кои им треба најмногу.Кој е најава.Тоа ќе биде земјиште реформа област.Период.Не постои план да се изгради казино таму.Престанете веќе, бидејќи има премногу.Има казино тука, казино таму." На Филипините Секојдневно Барателот изјасниле дека Duterte уште повеќе детални дека тој ќе ги определи Boracay како да се во 'држава на calamity' и да се започне програма за снабдување на локалните жители со земјоделство опрема и финансиска помош како да се признае покер раце.
"Сега, ако се прашува за финансиска помош, јас идам да потпише прогласувањето на calamity и ние може да се направи достапен за $38.42 милиони евра во помош, но ова ќе биде само за сиромашните Филипинци," Duterte наводно им рекол на весникот како да се снима коцкање загуби. "Јас не ќе поминат еден отсто на inns таму, хотел сопственици или мотели.И за убави куќи, не очекувајте од мене да плаќаат ништо.".