планетата 7 казино без депозит слободен врти

кој е сопственик на песок казино

Граѓаните на Yokohama, Japan, може да не сакаат казино, но ова нема да биде проблем.Постојат многу други области, кои се повеќе од среќни да добијат коцкање работа и искористување на придобивките од инвестирање.Една од овие е Wakayama на Јапонија јужна централна брег, кој веќе доби 33 предлози за интегриран одморалиште планетата 7 казино без депозит слободен врти. Wakayama објави барање за информации (RFI) во август да се измери одговор на одморалиште изградба.Регулаторите рече дека тие сакаа да го примат "на идеи од домашни и странски субјекти, во однос на resort-тип на КАМАТАТА која Wakayama Префектурата има за цел да ги запознае, вклучувајќи ги IR планови, инвестиции намери за случувања поврзани со на [на] околината, [и] мерки за да се спречи несаканите ефекти како што се проблем коцкање." Планови вклучуваат градење на користењето на вештачки остров мерење за 98.8 хектари во Марина Градот.На островот веќе е дом на неколку хотели, како и тема парк, и лесно може да го поддршка друг простор кој нуди како многу како 2,500 дополнителни хотелски соби.Седум од предлозите доаѓаат од меѓународни компании, со останатите се поднесени од страна на домашните suitors.Има уште многу работа да се направи, меѓутоа, како што Јапонија го има уште да се финализира каде почетните три казино установи ќе се наоѓаат планетата 7 казино мобилни најава. Wakayama е идеална за поставување одморалиште, но се соочува со една тешка битка.Постојат три prefectures кои се вели дека се на врвот кандидати—Осака, Yokohama и Токио—и најблискиот аеродром до Wakayama е на меѓународниот аеродром во Осака.Сепак, бидејќи Yokohama граѓаните не чини да се допаѓа идејата на туристичкиот доаѓа до нивниот двор, тоа може да ви помогне Wakayama е случај.На префектурата е гувернерот, Yoshinobu Nisaka, е кажано дека неговата близината на Осака не значи дека го спречуваат таа да се смета.Според извештаите, околу 40 општини, би сакале да видиме интегрирана одморалиште, како дел од нивната пејзаж.Јапонија веќе формирана Казино Администрација Комитетот да врши надзор над процесот на селекција, како и регулативата на игри оператори откако индустрија почнува да цвета.Тоа, сепак, се очекува да не се случи за најмалку уште пет до шест години, по неколку vetting процеси и да се впуштат изградба.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre кој е сопственик на seminole хард рок казино.