коцкање збор со значење во урду

како да се стане слот машина техничар

acau казино оператор Галакси Entertainment Group Ltd, во четвртокот пријавени приходи на HKD14.1 милијарди долари (US$1.81 милијарди евра) за првото тримесечје од 2017, до 5.2 проценти од пред-годишниот период.Осуден од квартал во квартал, приходи намали за 2 проценти, компанијата се вели во поднесување коцкање збор со значење во урду.
Нашите финансиски резултати продолжија да покажуваат позитивна динамика во текот на четвртиот квартал од 2016 година," Луи Че Ву, претседател и основач на Галакси Забава, се вели во соопштението придружни одбраната првата четвртина броеви.e додаде: "Ние продолжуваме да се вози секој сегмент од нашиот бизнис, со посебен акцент на продуктивен нашите установи и доставување на профитабилни тома." alaxy Забава е вкупно игри приходи достигнаа приближно HKD13.1 милијарди долари во првиот квартал на 2017, до 4 проценти од пред-годишен период, но надолу 2 проценти квартал во квартал, фирмата рече.alaxy Забава рече предводник Galaxy Макао (на сликата) генерирани HKD10.2 милијарди долари во приходи во три месеци до 31 Март, до 5 проценти од година на година.Имотот е прилагодена EBITDA се зголеми 27 проценти од година на година да HKD2.6 милијарди долари.патни Макао, кој не нуди ВИП возен чип програма, евидентирани приходи на HKD135 милиони евра во првиот квартал од 2017, вклучувајќи надолу 25.4 проценти од пред-годишниот период како да се стане texas holdem дилер. Ние продолжуваме внимателно да управуваат со нашиот град распределба со поглед на развојот на Cotai, Hengqin и меѓународни можности," рече Г-дин Луи.alaxy Забава рече таа продолжува да се истражуваат можностите во странство пазари, вклучувајќи ја и Јапонија, каде што и овозможување на законот да се легализира казино бизнис беше донесен од страна на пратениците во декември.или 2016 година, Галакси Забава пријавиле дека на 51-процентно зголемување на нето добивката, за да се HKD6.28 милијарди долари.Компанијата плаќа посебна дивиденда на HKD0.26 по споделување на 28 април оваа година. како да се стане слот техничар.