златна феникс слава казино стан преземете

како можам да користам слот во една реченица

Џими Poper – $88,615 8. Cada стркала назад на годините златна феникс слава казино стан преземете. Џо Cada – 3,531.86 5 златна палата казино тетоважа челото. Nah.Тоа беше целиот во една рака. Ерик Afriat – $154,660 6. Ричард Али – $206,813 5 златна феникс слава казино rummy. Џо Cada – $612,886 2 како можам да користам слот во една реченица.

Bansal двојно преку Али 44>KT да се земе чип води.Џефри Tanouye елиминирани Afriat кога неговиот A8o погоди кец против КК.И Cada зеде чип доведе кога тој двојно преку Bansal A8>77 по flopping осум.Потоа Cada зеде stranglehold за постапување по елиминирање на Али 88>44 како можам да победи $1000 во казино.