малку реката казино коцкање возраст

погледнете одново canasta покер крстозбор поим

verage дневни приходи во Макао казина не се опорави значително кон крајот на декември и по Претседател Xi Jinping посета, што укажува на тоа "слабеењето на основните" на пазарот, вели една белешка од Кредит Свис AG во Хонг Конг малку реката казино коцкање возраст. Ние проценка [декември] VIP приходи да се откажат од 37 проценти до 40 проценти година на годината (ноември 2014 година: -27 проценти од година на година) и маса може да се откажат од 13 проценти на 19 проценти година на годината ( ноември 2014 година: -6 отсто од година на година).Остри приходи забавување во масовен пазар е веројатно да биде негативно изненадување на пазарот и се вози уште една рунда на де-оценка," напиша Кенет Fong и Изида Вонг малку реката казино џекпот победници. Ние очекуваме построго спроведување на транзитна виза правило и зајакнување на супервизијата на индустријата се нарекува од страна на Претседателот Xi век за време на неговата посета ...може да продолжат да тежат на приходи за наплата на," додаде Кредит Свис тим.јаделе минатиот месец, што беше објавено во некои медиуми дека Macau е казино регулаторот, Игри на Инспекциски надзор и Координација на Бирото, ќе од 1 јануари се бара сите junket операторите да доставуваат документи за докажување на секој од нивните агенти не се кривично досие.Всушност, ова беше reiteration на декларацијата правила кои веќе постојат за Макао гејминг промотори, исто така познат како junkets.onetheless, постои чувствителност меѓу инвестиции заедница да било совети – дали на супстанција или не – на понатамошно влошување на пазарот основи.кога година на година раст на приходите прв пат започна да се забави во јуни, тоа беше VIP сегмент кој страдаше, додека маса-пазарот во тоа време продолжил да силен пораст, така што на нето-основа да се намалат некои од пазарот широк пад.ut белешка кон крајот на септември од Дојче Банка АГ е Карен Танг предупреди дека на маса сегмент имаше, исто така, почна да се забави, тренд кој Credit Suisse – цитирајќи неофицијални индустрија се враќа – верува продолжи и во четвртиот квартал.проповед Govertsen и Felicity Chiang на Унијата Игри Истражување Macau Ltd, во петокот рече дека во белешка очекуваа Macau првиот квартал 2015 GGR за падот на "ниско-на-средината на 20 проценти спектар" осуден од година на година малку реката казино забава распоред. Оваа прогноза во голема мера се претпоставува дека не постои материјална промена во било кој маса или ВИП трендови," од оние кои веќе ги виделе, рече истражувањето куќа.eanwhile, SJM Holdings Ltd затворени од 2014 година како Macau декември лидер на пазарот од страна на бруто игри приходи, со учество на 23.6 проценти, според индустрија бројки составени од страна на GGRAsia погледнете одново canasta покер крстозбор поим. SJM Стопанства' извештај за декември беше до околу 1.0 процентни поени од претходниот месец.elco Круна Забава Доо беше рангиран на четвртото место со удел на пазарот во декември, 14.9 отсто, проследено со MGM Кина Holdings Ltd со 10,4%.ynn Macau Ltd комплетирана листата, со удел на пазарот на 10.1 проценти во декември.Индустријата бројки се додаде до 99.6 проценти поради заокружување. погледнете одново canasta покер.