легендите казино концерт за седење табелата

пиштол езеро казино бендови вечерва

Јапонски pachinko сала оператор Dynam Јапонија Стопанства Ко. (Dynam) продолжи да ги сноси brunt на тешка бизнис клима во земјата, со намалувањето на приходите 4.4% во првиот квартал од фискалната година 2019 легендите казино концерт за седење табелата. Dynam објавен пред Хонг Конг Берза, што неговите вкупни приходи за Q1FY19 стои во ¥35.87 милијарди долари (322.92 милиони евра), надолу од ¥37.51 милијарди долари (337.73 милиони евра) во истиот период минатата година.Нејзината вкупна бруто плати-приклучоци за првиот квартал што завршува на 30 јуни 2018, исто така, падна за 4,1 проценти да ¥189.04 милијарди долари (1.70 милијарди евра) од ¥197.11 милијарди долари (1.77 милијарди евра) во Q1FY19 пиштол езеро казино возраст да се коцка. Од друга страна, Dynam сала оперативни трошоци, исто така, одби 16.1 проценти на ¥29.52 милијарди долари (265.8 милиони евра) од ¥35.19 милијарди долари (316.84 милиони денари).Компанијата да се припише на намалување на своите оперативни трошоци за намалување на pachinko и pachislot машина трошоци.Податоците покажаа дека pachinko и pachislot машина трошоци за Q1 FY2019 стои во ¥5.18 милијарди долари (46.64 милиони евра), а 46.9 проценти се фрлам од ¥9.75 милијарди долари (87.79 милиони евра) во истиот период минатата фискална година. "Групата има направено напори да расте и да се развива со локалните заедници и да се подобри машина користење преку разни заедно бизнис мерки под важно политики на поставување на нашите сали од клиентите гледишта и оперативни секој од нашите сали, со фокус на потреби на клиентите," Dynam се вели во соопштението.Постепено намалување на процентот на високо играње цена машини, исто така, помогна да се подобри со играње на животната средина во pachinko сали, според Dynam.Меѓународен брокерски Унија Игри рече Dynam првиот квартал приходи навистина не дојде многу како изненадување за нив.Во својата прогноза, Унија Игри очекува Dynam приходите да падне 4.7 проценти за време на првата половина на FY2019 пиштол езеро казино најдобри слотови. Унија Игри аналитичар Грант Govertsen истакна дека pachinko регулаторната средина стана построги како резултат на претстојните интегрирани летувалишта (IR) и поради "Јапонија е желба да се создаде линија на демаркацијата помеѓу вистински коцкање, кој е на НЕА, и pachinko." "Dynam во текот на последните неколку години има направено восхитувачка работа да се намалат трошоците со цел да се задржи паричните текови.Многу од трошоците спасува биле HR поврзани, или купување на намалените машини (e.г.префрлување на private label машини)," Govertsen се вели во забелешка на неделата.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre пиштол езеро казино бендови вечерва.