отворете negozio ди слот машина

казино st валери en caux светец-валери-en-caux

Масачусетс казина ќе останат затворени преку најмалку Мај 18, државата игри комисија гласање, едногласно петок да се прошири на цел.Пет-член Масачусетс Игри Комисија (MGC) сите поддржани одлука да се задржи MGM Спрингфилд, Бис Бостон Харбор, и Plainridge Парк затворени до Мај 18 отворете negozio ди слот машина. Претходниот мандат беше поставено на истекува во Мај 4 се отвори една соба слот цена. Тоа е трет пат на MGC ја прошири затворачи.Казина се затворени од Март 14 казино st mitre марсеј. Исклучување барања беа продолжен до април 7, тогаш Може да 4, и сега Може да 18. Временската линија за да се отвори уште е неизвесно; сепак, нашето внимание сега е фокусирана на развојот на одговорна рестартирајте план и максимизирање овој пат да се утврдат насоките, во координација и соработка со клучните засегнати страни, вклучувајќи ги трите licensees, државните и локалните лидери, и на јавното здравство службените лица", рече MGC Стол Кети Judd-Штајн.Масачусетс редовите Број 3 во бројот на coronavirus случаи.Државата пријавени рекорден број на смртни случаи од оваа недела, со 252 во еден ден.Заливот Државата има вкупно 62,205 потврди COVID-19 случаи, и 3,562 смртни случаи.Претходно оваа недела, Gov казино st валери en caux светец-валери-en-caux. Чарли Бејкер (R) го продолжи својот престој-at-home нарачка до Мај 18. Мандатот бара од сите nonessential бизниси да бидат затворени. Judd-Штајн вели дека комисијата е фокусирана на развој на најдобрите практики за да им овозможи на три казина, за да се отвори безбедно еднаш дозволено од страна на државата и MGC.На MGC е формирана Рестартирате на Работната Група за да се идентификуваат одредени заштитни мерки за да се овозможи коцкање да recommence.Таа вели дека задача на сила ќе се справи со надзор и планирање да се отвори во безбеден и одржлив начин.Рестарт на Работната Група за проценка на регулаторните процес да се донесе казина вратиме на интернет, "вклучувајќи го и обемен операции листа која што обезбедува потребната согласност и интегритет стандарди." Групата, исто така, ќе адреса здравствени и безбедносни мерки за да се осигура добросостојба на вработените и на гостите.Имплементации се да вклучува подобрени санитарни услови и релевантните вработен обука, физичка и дистанцирање, и бројот на лица граници.На MGC е, исто така, формирање упатство да се имаат во местото во случај на пораст на coronavirus инфекции.Бруто игри приходи (GGR) во три казина минатиот месец изнесува $0 казино st тројански les bains. Во април 2019, MGM Спрингфилд и Plainridge Парк колективно освои $36 милиони евра.Бис Бостон Харбор отвори јуни минатата година.Може да 2019 GGR изнесува $37 милиони евра.Овој месец, казина ќе биде отворен за максимум 13 дена, и тоа под претпоставка дека Бејкер лифтови својот престој-at-home цел Може да 18 и коцкање е дозволено да продолжите веднаш.Двете Категорија 1 одморалиште-казино лиценци, MGM Спрингфилд и Бис Бостон Харбор, споделување на 25 проценти од нивните GGR со државата.Дваесет проценти се наменети за локалната помош, 15 проценти на државниот транспорт инфраструктура фонд, 14 проценти на образование, 10 проценти на Заедницата за Стабилизација (дождлив ден) Фонд.Други корисници вклучуваат Игри на Економски Развој Фонд на Заедницата за Ублажување на Фондот и Јавните Здравствени Доверба Фонд.Места-само објект, Plainridge Парк, се оданочува во 49 проценти.Осумдесет-два проценти на пари оди на локални помош, а останатите 18% на Трката Коњ Фонд за Развој..