дали табела планина казино служи алкохол

texas holdem poker карти за играње austeilen

Во Обединетото Кралство, по разгледување на резултатите од јавните консултации почна во јуни, советници за југозападниот Лондон околија на Кингстон По Темза користи лиценцирање комитет состанок во вторник едногласно да го поддржат област е 'не е казино" политиката.Според извештаите на локалните медиуми, на upmarket округ, кој се наоѓа малку над шест милји од Grosvenor Казино Gloucester Патот во околија на Кенсингтон И Chelsea, ги одржува официјална забрана на казина од 2007 година, но поканети на јавното мислење на оваа политика во текот на летото како дел од 'редовен преглед' следниве слични reassessments во 2009 и 2012 година дали табела планина казино служи алкохол. "Ние имаме апсолутна одговорност е да се осигурате дека лиценци ние прашање да дозволи на просторот да се нудат коцкање се соодветни и не влијаат врз локалната област," Мајк Глава, за Лиценцирање на Комитетот, Претседателот за Кингстон По Темза во Лондон Околија Советот, објави во јуни гратис texas holdem poker игри за деца. "Како дел од ова, ние се консултации со нашите резиденти да се измери чувство на дозволувајќи им на казина да работат во рамките на околија, како дел од нашите Коцкање Акт консултации juegos покер texas holdem дневници.
[Кингстон По Темза во Лондон Околија Совет] има консултирано широко за овој проблем претходно во 2009 и 2012 година, како и краток преглед во 2015 година. Одлуката беше донесена во текот на овие коментарите кои казина не беа добредојдени.Како дел од овој преглед и консултации, ние се прашуваат дали тоа се уште е случај.Ние, исто така, сакаат да се слушне видувања за она што размислувања локалните луѓе би се очекувало лиценца сопствениците да бидат свесни за кога се прават апликации во околија.Земете учество во консултациите, има твојот збор и обликот на вашите околија." И покрај жалба, Кингстон По Темза во Лондон Околија Советот откри дека добил само 61 одговори со 88% од овие против било пресврт на "несакана" политика на казина. "Мнозинството на консултации поднесоци беа против казина," читај изјавата од Кингстон По Темза во Лондон Околија Совет texas holdem poker карти за играње austeilen. "Казина имаат потенцијал да предизвикаат штета.Казина не се составен дел на Кингстон [По Темза'] економска стратегија.Испитаниците беа загрижени дека растојанието од апликантот имотот што велиме ние ќе напише да ги известува жителите на некоја апликација, е премногу мала.".