за казино што се отворени во калифорнија

porque он казино nunca pierde

На Филипините Забава и Игри Корп (PAGCOR) се направени повеќе гневот на Комисијата за Ревизија (ГРБОТ), која бара дека PAGCOR се ослободите од останатите владение единици тоа го купи од AMVEL Развој на Земјиште Корп, Во својот 2013 ревизорски извештај издаден минатата недела, ГРБ стави PAGCOR во своето место кога станува збор за вториот е инвестиции во не-основни средства.Комисијата беше однесуваат на 66 владение единици PAGCOR купи од AMVEL со намера за продажба на овие единици да PAGCOR работниците и службениците.Но ГРБ откри дека на оние 66 единици, 54 остане непродадените, што го става PAGCOR на кука за Php218.1 милиони евра во нереализирана добивка.На ГРБОТ има препорачува PAGCOR интензивираат своите напори "за да се ослободите останатите 54 владение единици, со цел за враќање на неактивен фондови, кои можат да се користат за повеќе профитабилни инвестиции." "Со оглед на тоа што беше очигледно дека неговите службеници и вработените беа веќе не се заинтересирани во искористи на домување проект, во поглед на застаруваат за шест години од времето на проектот беше замислен, ја разгледа можноста за понуда на предмет единици на јавноста," ГРБ додаде.Во вистински Филипински мода, ГРБ се користи шарени метафора, споредување на непродадените condo единици да "несакани деца" што се случило, бидејќи на "лошо планирање" на PAGCOR е дел за казино што се отворени во калифорнија. "PAGCOR може да се избегне настанување на разни трошоци, во вкупен износ од P16.237 милиони денари, во споредба со 54 непродадените единици имале внимание на добар татко на семејство е строго да се почитуваат и дека таму биле соодветно планирање и судот во купување на предметот владение единици," ГРБ рече.ПАТНИЦИТЕ МЕЃУНА.ДЕТАЛИ ОДМОРАЛИШТЕ СВЕТОТ МАНИЛА ПЛАНОВИ за ПРОШИРУВАЊЕ во Меѓувреме, Група Меѓународни Хотел Група, најави дека има поминато Php3.3 милијарди долари (74 милиони евра) од Php16.8 милијарди тоа собрани преку неодамнешниот споделување на продажба за финансирање на развојот на Одморалиште Светот Манила е Фаза 2 експанзија.Дел од оваа експанзија програма вклучува изградба на Marriott Гранд Ballroom, како и Западно Крило на Marriott, нови јадење објекти и подземен паркинг.Сите во сите, Патници доделени Php7 милијарди долари за проширување, што значи, ако мојот математички докажува да бидат точни, дека компанијата е речиси на половина пат низ својата експанзија.Покрај тоа, Патници и рекол на Филипините Берза, што тоа веќе го користи до Php2.7 милијарди долари на Php9.5 милијарди тоа беше оставена за своите Фаза 3 експанзија програма.Таа програма вклучува проширување на Maxims Хотел, како и развој на две нови хотели кои ќе бидат управувани од страна на "Шератон" и Хилтон.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre porque se лама блек џек.